Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért nincsenek jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért nincsenek jó pasik? Igazán jók.

Figyelt kérdés

A férfiaktól előre is elnézést kérek. De nézzük meg a nőket és a férfiak átlag többségét.

A nők többsége szép, ápolt, jól öltözik, figyel magára és ezt már manapság el is várják a nőktől.

Viszont nagyon kevés férfi van aki tényleg figyel az ápoltságára, még inkább aki a testfelépítésére, de, hogy még jóképű, szexi, magas igazi férfi is legyen...

Ezt most tényleg ne sértésnek vegyék a férfiak, hisz ez 100% külső, és tényleg ritka számba mennek az igazán "álompasik", és még elszomorítóbb, h akik már kicsit jobban néznek ki, azokat már így hívják...

2011. febr. 25. 20:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet mindenki baromi jóképű, vagy az vagy, vagy nem. azon nem tudsz változtatni. magas férfiból viszont sok van, és a többi kritériumnak is sok megfelel.

amúgy ha nem vagyok tolakodó azért részletesebben kifejthetnéd nekem, hogy pontosan mit értesz a felsorolt dolgok alatt. pl: 180 fölött v. 190 fölött, x kg és x testzsír, x cm-es kar, kockás has, casual öltözködés stb...

engem igazán érdekelne

2011. febr. 25. 21:03
 12/37 anonim ***** válasza:
62%

Lehet valaki úgy is ápolt és jól öltözött, mindemellett jóképű, hogy nem gazdag.

És így a nők számára pont a legfontosabb "tulajdonság" hiányzik... :)

2011. febr. 25. 21:08
 13/37 anonim ***** válasza:
13%

Erre mit mondjak...

196 centi magas vagyok, testépítő, adok is magamra...

2011. febr. 25. 21:24
 14/37 anonim ***** válasza:
77%
:D na én pl a testépítőket nagyon nem bírom, de szerintem más se :D
2011. febr. 25. 21:31
 15/37 anonim ***** válasza:

21:24! Erről jut eszembe a régi vicc:

Miért nincs egy olyan szabad pasi, aki magas, jóképű, szexi, humoros, kedves, stílusos? Mert mindnek van már barátja... :)

16/37 anonim ***** válasza:
100%

Leppurd. Erre mit mondjak...

Remélem, olyan lófejed van, mint Overdose-nak, ha már az arcod ekkora :)

17/37 anonim ***** válasza:
90%

Hány éves vagy? álompasi? ha arra gondolsz eljön a szőke herceg, fehér lovon, kigyúrt, pénzes csak jó tulajdonsággal akkor ébredj fel!

Nagyon sok jó srác van, de ha nem a külső alapján ítélnél akkor te is észre vennéd.Nekem nagyon sok jó fej, jó kinézetű srác ismerősöm barátom van,persze vannak negatív és pozitív tulajdonságaik mint minden embernek, de ha megszereted, akkor egészben szereted meg, mindennel együtt.Pl a vőlegényem számomra egy álompasi, úgy szeretem ahogy van, nekem ő tökéletes, míg lehet másnak nem.

2011. febr. 25. 21:36
 18/37 anonim ***** válasza:
13%

Én csak leírtam az igazat... Nem írhatom, hogy 140 magas vagyok, egész nap kockulok és a f@szom verem itthon, és sosem fürdök, ruhát végképp nem cserélek, borotválkozni minek... mert nem így van... amúgy igen használok még barnítót is... És szeretem a minőségi dolgokat, de ennyi...

Amúgy komoly kapcsolatot tuti nem hoznék össze itteni emberekkel... szóval alapból fölösleges is...

2011. febr. 25. 21:40
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Magaddal se jönnél össze? Milyen jó az önképed... :)
2011. febr. 25. 21:41
 20/37 anonim ***** válasza:
Nem, mert tudom, hogy milyen vagyok, és tudom, hogy nem maradnék meg senki mellett hosszabb ideig...
2011. febr. 25. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!