Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy tetszik ez a test? (lent)
Jaaj, szerintem ha van tökéletes nő a világon, akkor az Megan Fox - női szemmel nézve. Iszonyat szexi és a kisugárzása is valami hatalmas. :) [hetero vagyok, még mielőtt valaki beleképzelne egy kis leszbikus vonalat a dolgokba.. :D]
Az alakja is bomba, nem értem, hogy szólhatjátok le..
Szerintem nem sovány. Igen, vékony, de szexin vékony és látszik rajta, hogy a sporttól vékony, feszes:
A hasát pedig imádom:
Semmi alakja nincs...vagyis ami van az elég csúnya.
10/3
de sok itt az irigy nő (akiknek sose lesz ilyen alakjuk) és a megkeseredett férfi (akiknek meg sose lesz ilyen nőjük)!
10/10 természetesen, irigység nélkül :D
Azt leszögezem, hogy én nem ismerem ezt a szinésznőt és arra sem emlékszem, hogy láttam-e már bármelyik filmben is.
Csak a neve ismerős egyedül:)
Tehát, az eddig belinkelt képek alapján mondom róla a véleményt.
1. Szerintem ez a lány átlagos kinézetű. Nem csúnya, nem azt mondom, de nem is az-az elbüvölő szépség.
2. Nincs semmi kisugárzása, nagyon cuki ahogy ott ácsorog a vízben, de semmi több.
Összeségében jól nézz ki, mert rengeteg hájas, kevésbé vékony nő írigykedik most rá:)
DE nincs rajta semmi izom... én úgy látom, hogy ő azért vékony mert keveset eszik, szinte már koplal, de nem a sport miatt!
Löttyend-plötyedt mindene, hiába nyom 50kg-ot:)
Az arca szerintem szép.
A mellei nem rosszak, de nekem nem tetszenek.
A hasa szép lenne, ha lenne rajta egy kis izom.
A combja szerintem jó.
Dereka egyáltalán nincs, bár a csipője sem széles.
A haja viszont nagyon szép:)
Nem tudom ki stylisa, de ez a fürdőruha nagyon előnytelen neki, azért mert nem emeli meg a mellét, és túl kicsi rá a bugyi része!
Tehát 10/5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!