Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy tetszik ez a test? (lent)
10/30 :D
nem számít a test, ha tudom hogy ki is ő. adriana lima-n kivul o a masik csajom :))
nem olvastam végig az összes kommentet de az első 2 oldalt igen.nem értem miért kell kiakadnia véleményeken.Biztos hogy 100pasiból nem mind a 100nak tetszik megan fox akit itt ennyire emlegetnek.szépen néznénk ki ha minden pasinak 1 fajta nő tetszene.valakinek a szőke,valakinek a fekete.valakinek a kis mell,valakinek a nagy mell.valakinek a husi,valakinek a gebe,valakinek az izmos.Nekem pl vanessa hudgens jön be. És nincs nagy melle sőt! De páratlanul szép arca van.
Nekem a kép alapján a csajra olyan 6ost adok,hiszen nem látom teljesen az arcát, a kisugárzását,ami sokkal fontosabb mint egy hülye mell amit akár meg is lehet csináltatni.na bumm...és kisugárzást csinálnak már valahol? Na ezen kéne gondolodni!
29F
Először is, 13 éveslány vagyok.
A testbe természetesen beletartozik tetoválás is, ami egyébként nekem alapból nem tetszik, e példányok meg kifejezetten csúnyák. 0/10
A lába. Vékony, ám nincs rajta semmi izom. 6/10
A hasa. A hasa elképesztően csúnya! Jóindulattal 2/10
A melle. A mellével semmi gond. 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!