Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mi van? Főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mi van? Főleg Férfiak/Pasik válaszát várom!

Figyelt kérdés

Van egy srác 2x volt eddíg tali, a 2.tali után 1 hét múlva írt, de volt már,h 1 hétig nem írt, szóval én meguntam töröltem a számát és sms-eit. Később írt ,h rég nem írtam mi újság meg stb, nem válaszoltam másnap megint elküldte ,utána megint megkaptam ugyanazt a szöveget. Erre visszaírtam egy picit bunkó szöveget,h ne találkozunk, emiatt büntudatom is lett. Erre visszaírt,h minden jót meg,h oké. Na most akkor mi van? Ha tetszenék neki, akkor nem várt volna egy hetet az sms-el, nem? Vagy csak nem akart rám hajtani? Kész vagyok... :S Iszonyú bűntudatom van!

20N Ő 24F

2011. febr. 23. 10:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ja, azt hozzá tenném,h még nem volt párom, nem igazán voltam ilyen szituban sem...

Tisztában vagyok vele,h ez nem sok mentséget (illetve szinte semennyit) nem ad, de gondoltam ezt is kiírom :(

Bár ettől a bűntudatom még megmarad...

2011. febr. 23. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ilyen a hozzáállásod, nem is lesz egyhamar... :(
2011. febr. 23. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
honnan tudod h találna nálad jobbat ha veled meg sem próbálja?
2011. febr. 23. 12:02
 14/16 Valaki0702 ***** válasza:
neked kellet volna írni!!!
2011. febr. 23. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyen bűntudatod, mert a srácnak kellett volna nyomulnia jobban, lehet annyira mégsem akarta a dolgot, ezért csak 1 hét után írt Neked, vagy esetleg épp unatkozott. Én is így reagáltam volna le, (vagy még vissza sem írtam volna!) ha egy pasi akar egy csajtól valami komolyabbat akkor nem vár egy hetet. 22L
2011. febr. 23. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:

16:39

"mert a srácnak kellett volna nyomulnia jobban, lehet annyira mégsem akarta a dolgot"

Igen, ebben lehet, hogy igazad van. Viszont azt mi, férfiak, honnan a retkes macif.szból szopkodjuk ki, hogy érdemes-e nyomulni, vagy csak egy szánalmas lúzernek tartotok? Ugyan már! Én a legjobb nőt az életemben otthagytam már, mert bár van pasija, de mi kétszer találkoztunk, és teljesen oda voltunk egymásért meg vissza. Aztán benyögte a lány, hogy neki ezt nem szabadna csinálnia. Hát, kérlek, én azóta nem is akarok nyomulni lányokra, csak úgy szépen, módjával próbálkozok, aztán ha nem sikerül első-második alkalomra, akkor hagyom az egészet a fenébe, ennyit egy nő sem érdemel.

2011. febr. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!