Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom azt, hogy egy férfinak csak egyszeri alkalomra vagy tartósabb kapcsolatra kellek? /férfiak válaszát is várom! /
34 évesen ezt a gyk-n kérdezed meg?
Tapasztald meg.
mond meg a srácnak hogy te mikor megismerkedel egy férfival, mindig kivárod a 6 hónapot, és csak utánna lehet szó szexről, ha tényleg szeret akkor megvárja, ez a módszer tutibiztos, ha nőfaló akkor nem fog várni az is biztos. és mikor kimondod a 6 hónapos szöveget akkor figyled az arcát, sokat elárul az illetőröl
sok sikert
34F
Ne mondj neki konkrét időt, hogy mikor feküdnél le vele. Csak annyit, hogy: "majd, ha úgy érzed". Fél évet én is képes lennék várni, ha jó csaj vagy. A bizonytalan idő viszont lehet nem éri meg, lehet több is, mint 6 hónap.
De ha nem nyomul, nem hozza fel a szex témát, az első egy hónapban, szerintem nem csak arra pályázik. Egy hónap után szerintem már lehet szexelni, ha tényleg ő is bejön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!