Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mi van? Főleg Férfiak/Pasik válaszát várom!
Van egy srác 2x volt eddíg tali, a 2.tali után 1 hét múlva írt, de volt már,h 1 hétig nem írt, szóval én meguntam töröltem a számát és sms-eit. Később írt ,h rég nem írtam mi újság meg stb, nem válaszoltam másnap megint elküldte ,utána megint megkaptam ugyanazt a szöveget. Erre visszaírtam egy picit bunkó szöveget,h ne találkozunk, emiatt büntudatom is lett. Erre visszaírt,h minden jót meg,h oké. Na most akkor mi van? Ha tetszenék neki, akkor nem várt volna egy hetet az sms-el, nem? Vagy csak nem akart rám hajtani? Kész vagyok... :S Iszonyú bűntudatom van!
20N Ő 24F
Első tali után miért nekem kellene írnom?
Légyszi valami olyat is írjatok már, ami megmagyarázza a srácot
ok én is hibás vagyok, meg egy utolsó szar, lehet hurrogni, így is van bűntudatom...
Istenkém, egyszer, komolyan, csak egyszer adjon nekem olyan nőt az élet, aki normálisan, tisztességesen tud válaszolni a megkereséseimre, az sms-eimre, és nem játszmázik, hanem szépen érdeklődik irántam... Akkor én már boldog lennék.
Te pedig, kiscsillag, így jártál, a játszmáid és hülyeségeid miatt elhajtottál egy ígéretes párkapcsolatot. Ehhez csak gratulálni tudok.
Ne legyen bűntudatod, a fiú is kereshetett volna először. Általában a fiú dolga is ez. Mert így legalább úgy tűnik, mintha ő irányítana mindent, még ha nem is igaz. :)
Nem rontottál el semmit, amúgy aki ér valamit, az nem sms-t küld, ha találkozni akar veled, hanem felhív, vagy megkeres személyesen, amire lehetősége van. Lehet, hogy nem jött be neki az első randi, még egyszer próbálkozott, de az sem volt tökéletes, aztán azért nem keresett, ilyen már velem is volt, lehet, hogy így ez parasztság, de nem volt jobb ötletem. Meg sok lány csinálta már ezt velem, aztán már szinte fel sem vettem az ilyen elutasítást.
Ha valaki nem keres 2-3 napon belül, nem érdemes várni rá. 24 F
Bazzzzz ... nem hogy örültél volna , hogy egy hét után is , de legalább megérdeklődte , hogy mi van veled !
az, hogy még egyszer elküldte, meg valószínűleg azért volt, mert te nem válaszoltál és ő meg nem tudta, hogy miért nem válaszolsz./lehet, hogy nem kaptad meg az sms-t ? - gondolta magában/
...amúgy meg Igen azért az se rossz, hogy egy héten keresztül neked se fordult meg az agyadban , hogy esetleg írj valamit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!