Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk. Hogyan szoktátok hordani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Hogyan szoktátok hordani a nadrágban? Merre áll mikor épp nem áll? Felfele, lefele, jobra, balra?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 06:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Balra lefele , de nem tom miért így szoktam meg arra ál ozt csá! :)

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:53

shogy ő is irta ha feláll zsebre a készés nem látszik semmi ;) :D vis kevés!

2011. febr. 23. 10:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Én baloldalra azoktam tenni, és lefelé. F.
2011. febr. 23. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Bal oldalra. Úgy kényelmes.

Ha felál amikor nem kéne, akkor előveszek egy szatyrot, úgy rakom a pulcsim ha lehet illetve ha nagyon nagyon gáz akkor bevonulok valahova és megvárom amíg elmúlik.

Bár volt már amikor fáradt voltam és egyszerűen nem foglalkoztam vele. Mondván ha áll akkor akkor áll. Ez van, akinek nem tetszik...

2011. márc. 21. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!