Engem egy picit zavar, hogyha feszülős nadrágban vagyok és kidudorodik a zsebemből a mobilom. Ez nem ciki? Ti ilyenkor hova szoktátok rakni a mobilotokat? Ha pl. nincs nálatok táska.
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 20:08
1/11 anonim válasza:
Engem nem zavar,szerintem egyáltalán nem ciki.
2/11 anonim válasza:
kezemben fogom..
szerintem nagyon gáz ha kidudorodik..
de amugy általában van nálam táska..
3/11 anonim válasza:
Nekem is ki szokott dudorodni. Én pont ma fogyeltem meg ezt. Aki a zsebében tarja a mobilját, annak kidudorodik. Szerintem nem ciki, egyáltalán.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, mert szinte mindenkinek így van illetve az emberek úgyis tudják, hogy mi az ott.
Vagy pénztárca vagy mobil általában :)
Én magamon nem bírom elviselni, ha kidudorodik valami, ezért a kezemben szoktam fogni végig, vagy nem viszem magammal.
Legtöbbször ezért nincs nálam soha semmi, mert úgy döntök egyszerűbb ha itthon hagyom :D
5/11 anonim válasza:
Én mindig a nadrág zsebembe hordom a telefonomat. Tudom, nem egészséges ott tartanii, de hát, hol az...:) Szóval szerintem egyáltalán nem ciki.
6/11 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem ciki. én is mindig odarakom:D vagy ha van rajtam kabát akkor annak a zsebébe.
7/11 anonim válasza:
Nem ciki. Sőt :D Nekem bejön :D
8/11 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki szerintem :D
9/11 anonim válasza:
nekem is ott volt régen, most csak azért nem mert érintős, és vigyázok rá, de ott tartom a bérletet, pénzt, cigit, gyújtót, van hogy a lakáskulcsot is:D
engem nem zavar, akkor gáz ha kövér vagy, ha vékony vagy nem néz ki csúnyán.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2010. márc. 27. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!