Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Hogyan szoktátok hordani a nadrágban? Merre áll mikor épp nem áll? Felfele, lefele, jobra, balra?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 06:37
2/13 anonim válasza:
Jobb oldalra rakom mindig, ne kérdezd, hogy miért. Ha feláll, akkor zsebre rakom a kezem, hogy ne lássák :D
3/13 anonim válasza:
Balra lent, így kényelmesebb, mivel a bal here kisebb mint a jobb ott van hely is. :D
4/13 anonim válasza:
Régen volt (a katonáknál) egy ilyen mondás:
"Kardnak, f...nak, csatnak,-baloldalt van a helye!"
6/13 anonim válasza:
Én felfele szoktam, sztem úgy néz ki a legjobban, egyébként ez csak akkor gáz amikor kikandikál a nadrágból.
8/13 anonim válasza:
én is jobbra szoktam én nem tudtam h balra kell :S
9/13 anonim válasza:
Balra.
A f szok baloldaliak. A baloldaliak f szok. :D
A balf sz szavunk is kialakult valahogy.
10/13 anonim válasza:
balra le. miutan ketszer korulcsavartam a derekamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!