Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éltem meg traumaként a nőgyógyászati látogatást :S?
Mindenki másképp éli meg. De legközelebb próbálj viccelődni.
Én első alkalommal becsuktam a szemem és a kezemmel is letakartam. Majd a végén mondtam ,hogy : huhhh ezt is túléltem :)
Mire a doki jót nevetett :) így oldódott a hangulatom. Azóta sajnos én 2-3 havonta járok vissza (betegség miatt) 1 évig csak a saját dokimhoz tudtam menni akivel utána is viccelődtünk. Volt olyan ,hogy mondta : 3 hónap múlva akkor randevú megint:)
A műtétemnél több ember figyelt akkor szerintem úgy éreztem magam mint most te. De hidd el az egészség fontosabb ennél az érzésnél.
Azóta nem egyszer voltam más dokiknál is.És már olyan mintha sima háziorvoshoz mennék.
Volt olyan mikor kórházba voltam 6 doki plussz 2 gyakornok volt ott és nézett miközben az egyik vizsgált. Akkor kicsit kellemetlen volt ,de hát ők nem úgy néznek ránk.
(Bár az egyiknél örültem volna ,ha másképp néz rám :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!