Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőgyógyászati kenetvétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászati kenetvétel előtt 24 órával nem szabad fürödni? Ha pecsételő vérzésem akkor is lehet kenetet venni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 14:32
 1/7 anonim válasza:
Hát, én azért nem mennék oda egy napos mosdatlan puncival az orvoshoz! Én nőgyógyász előtt mindíg közvetlen megfürödtem, és szerintem így tesz minden valamire való hölgytársam is. A kenet levétel meg nem egy akut beavatkozás, úgyhogy nyugodtan megvárhatod amíg elmúlik a vérzés!
2010. dec. 15. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Ki mondta ezt a hülyeséget hogy nem szabad fürödni?? Ne már!!koszosan akarsz a dokihoz menni??

Nekem már vettek le kentet nem is egyszer,én indulás előtt megfürdők..Nem megyek koszosan,büdösen a nőgyógyászhoz..

HA pecsételő vérzésed van akkor is leveszik a kenetet de akkor szólni kell a dokinak,hogy tudjon róla..

Egyébként pontosan ezért kérdezik meg,hogy kinek mikor volt az utolsó menstruációja..

2010. dec. 15. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Közvetlenül a vizsgálat előtt (induláskor) illik lezuhanyozni, és KIVÜLRŐL megmosni. Belülről nem szabad.

Semmilyen vérzéskor nincs kenetvétel, mert hamis eredményt ad. Telefonálj oda és kérj másik időpontot, felesleges odamenned.

2010. dec. 15. 14:41
 4/7 anonim válasza:
Ne ülőfürdőt vegyél, hanem zuhanyozzál. A kenetből pedig nem a vérre kiváncsiak, hanem arra hogy kitenyészthető belőle baktérium, vagy gomba.
2010. dec. 15. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Jézusom ennyire ne legyél már barom. Erre magadtól is rá kéne jönnöd, hogyha nem vagy retardált. Nőgyógyászati vizsgálat előtt közvetlenül (otthon, indulást előtt) meg kell, legalábbis illene megfürödni. Meg lesz rólad az orvos véleménye, ha oda állítasz bűzölgő, trutyis p*nával.

Hát például rákszűrés nem végeznek el vérzés esetén. Ha fertőzés miatt mész, azt nem tudom mennyire befolyásolhatja, de nem a legszerencsésebb eset így se.

2010. dec. 15. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

2 hete voltam egy dokinál és ő nekem ezt mondta... Azért is kérdeztem meg mert nem akarok koszosan odamenni!!!!

2010. dec. 15. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
de szabad fürdeni, csak hüvelyöblítést nemszabad végezni
2010. dec. 15. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!