Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nőgyógyászati vizsgálat előtt leborotváljam a szeméremszőrzetem?
Borotváld bele ezt: "Figyellek..." :D
Nahjó, most 1 komolyat is. :D Szerintem nőgyógyásznak mindegy, hogy szőrös-e, vagy nem... biztos mindegyikkel találkozik naponta... szerintem az a jó, ha nem szőrös.
Isten ments! A nőgyógyasz mindig megszidja azt, aki borotvalja, mert egeszsegtelen. (A huvelyflorat lerontja az, hogy vegyszerrel, szappannal vagy habbal kened a huvelynyilas kornyeket! És a szőr egyik funkcioja is pont az, hogy a fertozesektol, szennyezodesektol vedje a testnyilast!)
"arra a szegeny dokira is gondolj", kedves kommentelő, amikor az a szegeny doki szexulais eletet kezdett eélni, meg csak eszebe sem jutott senkinek borotvalni az intimszorzetet, még a bugyin kivuli reszt sem!
35L
A nőgyógyász nem szereti a borotváltat,mert nagyobb a fertőzésveszély.Ez csak 3 éve menő.Az előző évezredekben nem volt az.
Különben nem nagyon érdekli,elég sokat lát naponta.
Felesleges, ha egyébként nem szoktad. Hordd úgy, ahogy egyébként.
Az orvost nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!