Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal zuhanyoztam és sunyin lehugyozott amig háttal álltam pedig már elöte is paprikás volt a hangulatom. Mit szoltok hozzá? Szerintetek ez rendben van?
:D Hát ha valaki ezt velem csinálja, az már a korboncnok kezei alatt feküdne. Mert az biztos, hogy levágnám a faszát és megetetném vele :)
Ebből döntsd el pisimano, hogy rendben van e. :)
Egész nap szar kedvem volt, de ezen a kérdésen és inkább a rá érkező válaszokon olyan jót nevettem. Köszönöm!:D
18/l
Jé, a tokmányfejű pisimanó:)
Respect a kérdéseidért, bearanyozzák a napomat:)
Mennyi kemény csaj... Egyből bunkó meg pofon meg szakítás... De a pasit senki sem kérdezte meg hogy miért tette. Egyből csak az ítélkezés! Gratulálok.
Így külsősnek vicces a szitu,belegondoltam ha én tenném meg a barátnőmmel akivel 2 éve vagyunk együtt. Szerintem nézne rám bután aztán kiröhögne.
Nem tudom miért kell egyből itt az ítélkezés. A srác lehet csak a természetnek engedelmeskedett,megjelölte azt aki az övé:D
take it easy baby!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!