Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal zuhanyoztam és sunyin lehugyozott amig háttal álltam pedig már elöte is paprikás volt a hangulatom. Mit szoltok hozzá? Szerintetek ez rendben van?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDD
ez jó:)
majd ha nem leszel hiszti p*csa üzemmódban akkor majd te is nevetsz egy jót ezen:)
juj és mi bajod lett? pisis lettél juuuuujj
szerintem ezzel a semmi baj nincs... túl dramatizálod.. ne legyél emós mert elfog hagyni a párod
23/f
:'D
A fogalmazásodból ítélve összeilletek.
Én szeretem a barátomat, de ez már ízléstelen dolog még tréfának is.... A következő vajon mi lesz? Rászarik a melledre és szétveri vietnami papuccsal???
Én is sok hülyeségben benne vagyok, de ez tényleg kiveri a biztosítékot a csajok 90%-nál, a maradék 10 vagy részeg, vagy erre gerjed. Most nem azt kell nézni jajj pisis lett, mert ok azt le lehet mosni, hanem a mögötte lévő dolgokat, mert ez a totális tiszteletlenség jele. Nem is értem hogy várja el egy pasi, hogy ezután felnézzen rá és tisztelje a csaja, mikor ő lehugyozta azt az embert, akit (elvileg) szeret. Ti pasik nem érzitek emögött az alpáriságot?
Kérdező! Én a helyedben úgy pofon vágtam volna az illetőt, hogy a fal adta volna a másikat. Üljetek le, beszéljétek meg, hogy ez neked rossz, mert tiszteletlen veled, aztán dönts, hogy neked kell egy-e egy ilyen pasi.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!