Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leállítani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leállítani az anyámat?

Figyelt kérdés
Nem akarok kapcsolatot, de anyám ezt nem tudja elfogadni. Szerinte szükségem van egy fiúra, akivel járok. Most vannak sokkal fontosabb dolgaim is, és nem érzem úgy, hogy tudnék szeretni egy fiút, becsapni meg nem akarok senkit. Hogyan tudnám anyámat meggyőzni, hogy nem kell nekem párkapcsolat?
2011. febr. 12. 20:02
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Én szeretem az anyámat, nem fogok tiszteletlen lenni vele. És igen, fürdeni van időm. Aludni, és tanulni is. A tanulás a legfontosabb dolog a korombelieknek. Amíg bírom, addig a lehető legtöbbet hozom ki magamból. És a hozzászólásod milyenségéből ítélve, neked sem ártana többet tanulnod. Már ha tanulsz egyáltalán.
2011. febr. 14. 17:06
 22/32 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az ember tök jófej: Jobbnemjutotteszembe

:D

Erre a mániájára tegyél magasról, vagy intézd el annyival, hogy: "Biztos igazad van..." - és sétálj el mellette, vagy kezdj el másról beszélni.

Amúgy én nem tudnék ennyi nyelvet tanulni, nem tudom, hogy bírod. Ja, és ez a "valamiből meg kell élni" szöveg annyira elcsépelt, kábé annyira, mint amikor a drogos alkoholisták azt mondják, hogy: "valamiben meg kell halni".

Tudod, az, hogy 4 nyelven beszélsz, nem jelenti azt, hogy gazdag leszel, és jó életed lesz. Tök jó, mert különböző nyelveken tudod kérni a sült krumplit a Burger-ben. De több értelmét nem látom. Főleg a japán. Ki beszél japánul? Ha oroszt, olasz, vagy spanyolt tanulnál, még érteném, mert azok sokkal elterjedtebbek.

Meg amit utolsónak írtál, nem tudom már, mi volt, annyira jelentéktelennek tűnik, hogy el is felejtettem.

Az ilyen embereknek marad el a gyerekkoruk. Ismertem egy kiscsajt, akit az anyja nagyon rövid pórázon fogott, a lány színötös volt mindenből, amire az anyja erőszakolta rá.

Ha négyest vitt haza, meg lett verve. TV, számítógép, net nuku, csak a tanulás a tanulás...

Semmi játék, szórakozás.

Mindig este 8-ra ért haza, mert külön matek, külön nyelv, zenesuli, balett... Szóval ilyen sznobok voltak.

Aztán a lány elkezdett kamaszodni, 16, 17 éves korában, és megmondta anyjának, hogy nem fog egész nap tanulni, mert úgy alakítja az életét, ahogy ő akarja. Azóta is jó tanuló, de van élete is.

Miért kell megvonni a gyerekkort?

És a másik meg... Az a szöveg, hogy: "A tanulás a legfontosabb." Ez rendben van, mert az lesz az első, de gondolj már bele, mennyi fölösleges hülyeséget erőltetnek beléd a suliban. És ha nem vagy kitűnő, csak 4-es? Akkor mi van? Összedől a világ? Elszabadul a pokol?

Gondolj bele, 15 éves vagy, játssz, sportolj, gördeszkázz a haverokkal, menj koncertre...

2011. febr. 14. 19:04
 23/32 A kérdező kommentje:

Én választottam ezt. Én alakítom az életem, és jelenleg pont olyan, mint amilyennek szeretném. És pont azért tanulok sokat, mert még így is csak 3-as tanuló vagyok. Nem vernek el, még csak le se szidnak.

Én tényleg ebből fogok megélni. Tolmács-fordító leszek, ha minden összejön. És japánból nagyon keresettek a tolmácsok, mint koreaiból is. Másrészt, meg kint akarok élni, oda meg kell a nyelv.

2011. febr. 14. 19:12
 24/32 anonim ***** válasza:

Mindenkinek nagy tervei vannak ennyi idős korban.

Én ennyi idősen Amerikába készültem. Azóta megyek... XD

Ha meg te magad akarod ezt, akkor ne panaszkodj, hogy alig van időd. Bár akkor világosítsd fel anyádat, hogy nincs időd pasira.

Ilyen életformát sem választanék magamnak, de te tudod...

2011. febr. 14. 19:17
 25/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy te mennyit tettél érte, de nekem szinte csak a jövőmről szól az életem, és én nem csak akarok valamit, hanem teszek is érte.
2011. febr. 14. 19:35
 26/32 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 19:35

Egy tanács...

Előbb csinálj meg 1 nyelvvizsgát vagy kettőt, aztán jöhet a többi is, szépen, lassan.

Dicsérendő, hogy ilyen szorgalmas vagy, de azért ne pusztulj bele! Ha szereted, amit csinálsz, az jó! De egy kis kipacsolódás mindenkinek kell!

2011. febr. 14. 19:39
 27/32 anonim ***** válasza:

Öhm, igen, én egy link f@sz vagyok, de most nem ez a lényeg.

A jövődről szól az életed? Elég uncsi ember lehetsz. És ha 2 hét múlva kivasal egy busz? Milyen életre tekintesz majd vissza? Egy olyanra, amiben csak készülődtél?

Egyszer élsz! Élvezd ki...

Van erre valami jó kis idézet, nemtom, ki mondta, azt sem tudom, hogy van pontosan, valahogy így hangzik:

"Az életre születtünk, nem az életre készülődni."

Remélem érted a lényeget.

Fu nem is értem, fura emberek vannak.

2011. febr. 14. 19:41
 28/32 A kérdező kommentje:

Szeretek tanulni, új ismereteket szerezni jó dolog. Hétvégenként szoktam kikapcsolódni.

Ismerősök szerint minden vagyok, csak unalmas nem :D

És vagyok annyira paranoiás, hogy ne üssenek el stb.

ÉN vagyok a fura? Vagy másra értetted?

2011. febr. 14. 19:45
 29/32 anonim ***** válasza:

Én pont kettőtök között vagyok:D

Nagyon lusa vagyok sokszor, szeretem eldönteni az időt mindennel, kivéve a tanulással, de tudom, hogy fontos a tanulás és szeretek okosodni. No meg szeretnék egy kis pénzt, hogy azért "szebb" életem legyen.

Az élet felkészít bennünket a puszulásra. Be happy! :xD

2011. febr. 14. 19:48
 30/32 anonim ***** válasza:

Te vagy a fura. De ez nem baj. :)

Új ismereteket szerezni tényleg jó dolog. :)

2011. febr. 14. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!