Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leállítani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leállítani az anyámat?

Figyelt kérdés
Nem akarok kapcsolatot, de anyám ezt nem tudja elfogadni. Szerinte szükségem van egy fiúra, akivel járok. Most vannak sokkal fontosabb dolgaim is, és nem érzem úgy, hogy tudnék szeretni egy fiút, becsapni meg nem akarok senkit. Hogyan tudnám anyámat meggyőzni, hogy nem kell nekem párkapcsolat?
2011. febr. 12. 20:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%
Miért idegesítő?? Erőszakos?
2011. febr. 12. 20:20
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Hol tudnám eladni anyámát egy laptopért.:D

Bocsi, ez a kérdés jutot eszembe, de ez bántó, ezért felejtsd el.

2011. febr. 12. 20:23
 13/32 fegyvernepper ***** válasza:
33%
nyird ki egy lapáttal...
2011. febr. 12. 20:44
 14/32 A kérdező kommentje:
kösz. inkább nem.
2011. febr. 12. 20:48
 15/32 anonim ***** válasza:

Hát én is ilyen cipőben járok.Csak az a különbség hogy 22 éves vagyok.Az utóbbi hetekben szakítottam időt találkozókra...hogy anyu ,,boldog,, legyen és megnyugodjon,szerintem el is könyvelte magában,hogy mostmár egy pár vagyunk...Az a baj,hogy sokszor a szülők nem értik meg,hogy rengeteg más dolgom van és nem vagyok alkalmas egy kapcsolara mert az senkinek sem elég és jó,hogy heti 1x találkozunk...2 iskolába járok és 2 munkahelyem van :S de anyu szerint ígyis beleférne az időmbe egy fiú...hát szerintem sajnos nem :(

Te még csak 15 vagy :) ne hagyd hogy elnyomjon anyukád ! Amúgy lehet csak attól fél,hogy valami nem stimmel veled...mert gondolom azt látja,hogy a korodbeliek össze-vissza kavarnak mindenkivel,de Te nem ilyen vagy :)

2011. febr. 14. 16:17
 16/32 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem ez is lehet egy ok, amiért ezt gondolja. Előkészítős osztályba járok, ami heti 15 németet és 8 angolt jelent, mellette meg a matek, ami nem nagyon megy, azt sokat kellene gyakorolnom, de nincs rá időm. És még egy japán nyelviskolába is járok... És ha minden összejön akkor most fogom elkezdeni a koreait.

Ezek mellett örülök, hogy aludni van időm.

2011. febr. 14. 16:21
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondd csak miért kell neked négy nyelvet tanulni 15 évesen?
2011. febr. 14. 16:32
 18/32 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak hármat. És azért, hogy ne kelljen ebben a redva országban maradnom, és meg is tudjak élni valamiből.
2011. febr. 14. 16:41
 19/32 anonim ***** válasza:

csináld azt mint én:D ha bejön a szobába ezzel a kérdéssel:D mutatok neki az ajtóra vagy oda mek és a pofájába ordítok h nyughassál már:D

eddig remekül bevált:d

2011. febr. 14. 16:52
 20/32 anonim ***** válasza:

aki olyan hülye h 1 szere 4 nyelvet tanul remélem bele is döglik a tanulásba:D

az agyamat eldobom ilyenkor amikor panaszkodik h nem tud aludni mikor magának csinálja az egészet:D

fürdeni azér van elég időd igaz?:D

2011. febr. 14. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!