Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leállítani az anyámat?
Hol tudnám eladni anyámát egy laptopért.:D
Bocsi, ez a kérdés jutot eszembe, de ez bántó, ezért felejtsd el.
Hát én is ilyen cipőben járok.Csak az a különbség hogy 22 éves vagyok.Az utóbbi hetekben szakítottam időt találkozókra...hogy anyu ,,boldog,, legyen és megnyugodjon,szerintem el is könyvelte magában,hogy mostmár egy pár vagyunk...Az a baj,hogy sokszor a szülők nem értik meg,hogy rengeteg más dolgom van és nem vagyok alkalmas egy kapcsolara mert az senkinek sem elég és jó,hogy heti 1x találkozunk...2 iskolába járok és 2 munkahelyem van :S de anyu szerint ígyis beleférne az időmbe egy fiú...hát szerintem sajnos nem :(
Te még csak 15 vagy :) ne hagyd hogy elnyomjon anyukád ! Amúgy lehet csak attól fél,hogy valami nem stimmel veled...mert gondolom azt látja,hogy a korodbeliek össze-vissza kavarnak mindenkivel,de Te nem ilyen vagy :)
Igen, szerintem ez is lehet egy ok, amiért ezt gondolja. Előkészítős osztályba járok, ami heti 15 németet és 8 angolt jelent, mellette meg a matek, ami nem nagyon megy, azt sokat kellene gyakorolnom, de nincs rá időm. És még egy japán nyelviskolába is járok... És ha minden összejön akkor most fogom elkezdeni a koreait.
Ezek mellett örülök, hogy aludni van időm.
csináld azt mint én:D ha bejön a szobába ezzel a kérdéssel:D mutatok neki az ajtóra vagy oda mek és a pofájába ordítok h nyughassál már:D
eddig remekül bevált:d
aki olyan hülye h 1 szere 4 nyelvet tanul remélem bele is döglik a tanulásba:D
az agyamat eldobom ilyenkor amikor panaszkodik h nem tud aludni mikor magának csinálja az egészet:D
fürdeni azér van elég időd igaz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!