Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen értelmetlen lenne, de miért akarom mégis?
Figyelt kérdés
Tehát arról van szó, hogy van egy fiú, akivel már egy évvel ezelőtt együtt voltunk, de nagyon rövid ideig, mert én fél évig vártam rá, és mire összejöttünk, valahogy elmúltak az érzéseim.. És most ő elkezdett járni a barátnőmmel, de a barátnőm is ugyanazt érezte, mint én, így abból is szakítás lett. Majd a srác teljesen bedepizett, és látom rajta, hogy szenved... Általában poénból vagy amúgy is de veszekszünk, de tegnap egy teljesen normális beszélgetésünk volt. Ma pedig hátrafordult óra közepén, mélyen rámnézett, és azt mondta, hogy "Gyönyörű" de a mondat befejezését nem hallottam, szóval nem tudom, hogy mire mondta. Azt hiszem, megint érzek iránta valamit... Mit tehetnék?2011. febr. 10. 17:17
1/10 anonim válasza:
Járj vele és dobjad megint pár hét után, hátha a végén öngyilkos is lesz.
2/10 anonim válasza:
kérdezd meg mire mondta a gyönyörűt
3/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, enyhén szólva szánalmas vagy.
Második válaszoló, nem tudom, szerintem azt sem értené, hogy miről beszélek, vagy direkt nem válaszol... Ő eléggé érdekes természet..
2011. febr. 10. 17:21
4/10 anonim válasza:
A kérdésed a szánalmas, nem a válaszom. Ha tetszik akkor szedd fel újra. Ha nem tetszik akkor hagyd a fenébe. Mit bonyolítod túl?
5/10 A kérdező kommentje:
Épp most tért ki egy kapcsolatból, és pont azért lett depis... és szerinted én meg nyomuljak rá? -.-
2011. febr. 10. 17:28
6/10 anonim válasza:
Szerintem eleresztettél egy galambot, arra mondta.
7/10 anonim válasza:
Mi lenne értelmetlen? Ha szépnek talál te pedig újra érzel valamit miért ne jönnétek össze? Szerintem teljesen egyértelmű hogy egymásnak vagytok teremtve.
8/10 anonim válasza:
Akkor ne nyomulj rá. Nem értem mit vársz tőlünk, most mondtam, hogy mit tehetsz, erre te azt mondod azt nem lehet. Akkor ne tedd. Minek kérdezed?
9/10 anonim válasza:
Már megválaszoltad a kérdésedet. Ne nyomulj rá, mert ha itt minket kérdezel, akkor magad sem vagy benne biztos, hogy valóban tetszik neked és megint csak szakítás lenne a vége.
10/10 anonim válasza:
első válaszoló, nevettem sokat, állat vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!