Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek a férfiak az alatt?
Ha egy fiú azt mondja hogy szeretne jobban megismerni?!
Ezt írta szószerint:
21:28
egyenlőre szeretnélek teljesen megismerni,mert nem akarok beleugrani megint csak így hipphopp 1 kapcsolatba,mert akkor sose jártam jól :(
Félre lehet ezt érteni?
Mit értetek ez alatt?
Mi van akkor ha ennek a férfinak van 2 nő is és vacilál közöttük.
Lehetséges?
két dolog lehet. vagy volt vagy van egy másik nő. vagy pedig sokat csalódott és nem szeretne egy újabb kis szörnyetegbe beleszeretni.
23f
EZ neked JÓ! :)
Komoly kapcsolatot akar, és nem akarja hogy csalódj benne, se ő benned.
Sajnos ezt a dumát akkor adom be, mikor nem vagyok teljesen biztos, hogy kell a másik. De ,ha őszinte lennék, akkor nem kell, de tartaléknak jó lehet.
Ha valaki tetszik, nem sokat gondolkodom. Sz@rok rá, hogy hányszor szívtam. Ez a szerelem...
Én is gyorsban nyomom,ilyen a szerelem.
Valamikor jó,valamikor gyors.
Ezért vagyok ritkán kapcsolatban :D
Bár lehet,hogy az a srác felelősség tudatos és tényleg komoly kapcsolatot szeretne kialakítani.
Sokat csalódott lehet.
hülye szöveg... akkor mondunk ilyet ha azt akarjuk hogy komoly csávónak tűnjünk.. aki nem csak játszani akar.
a nők nem tudják de ez úgy megy hogy automatikusan olyan taktika van amilyenre neked szükséged van ahhoz hogy ledobd a bugyit. ez belénk van kódolva, észre se vesszük de igy van. akit le kell szarni leszarjuk, akinek az elesett kell annak elesettek leszünk,,,érted? aztán ha megvan a szex fogjuk a fejünket hogy "AJ AMÍG MEG NEM KAPTAM MÉG KOMOLYAN IS GONDOLTAM" és tényleg, azért vagyunk annyira meg győzőek mert addig mi is komolyan gondoljuk :D
ezekkel a dumákkal ne foglalkozz, ha szimpatikus a csávó és korrekt veled akkor legyél vele. de a lényeg hogy egy csávót szex után kell tudni megfogni mert elötte semmit nem jelent.
Szomorú, ha ennyire ösztönlények a férfiak.
De szerencsére én ismerek kivételt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!