Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti megutnetek egy lanyt?
Mindegy,hogy baratno, testver... vagy s.t.b
Hogyha igen: miert?
Hogyha nem: miert?
Es ird oda a korod is, kerlek. :)
késsel támadott nekem speed hatása alatt, hidd el nem finomkodtam, nem gondolkodtam, nem pofoztam, nem fogtam le, hanem elküldtem gondolkodni egy jól irányzott állassal. Rögtön lenyugodott a nővérkém... persze a helyzeten nem változtat.
18/F
Sziasztok,lány vagyok gondoltam elolvasom csak kíváncsiságból miket írnak erre a pasik :P
Hát 23F (tegnap 20:38),lehet hogy barátnőd vágyik egy jó elfenekelésre ahogy a fiúk írták és azért húzz annyira :D
És kül ha csaj magán kívül van úgy hogy bepánikolt vagy csak sötét mint a képernyő akkor lehet egy pici pofon hogy megjöjjön az esze,de nem több :P
Kül a csajok szeretnek ezzel játszani , én tapasztalatból beszélek szeretem húzni a pasikat :P
Ez van jobb ha hozzá szoktok vagy jön az elfenekelés :P
Hát pedig én szívesen baszakszok az :D ,,alfa hímekkel" :D
és akkor a legjobb ha a pasid az akkor nincs olyan élvezet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!