Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem?
röviden annyi hogy a szüleim elváltak,én apámmal maradtam,
ameddig anyuval együtt voltak addig alig tudtam apámat levakarni magamról, most meg van olyan nap hogy rám se néz
mi lehet a baja? velem van a gond?
16L
hogy érted hogy mutassam ki felé?
aludjak vele? csináljak valami ennivalót? vagy hogy értetted?
Jajj nem így :)
Hanem, hogy éreztesd, hogy szereted. Gondolom azért amikor még együtt voltak a szüleid, akkor azért a tudtukra adtad, hogy szereted őket. A kaja csinálás egyébként nem rossz ötlet, vagy reggel vidd be neki a kávét (az én apukám emögött mindig hátsó szándékot sejt, mert akkor viszek neki kávét, ha nincs kedvem gyalogolni. Van, hogy a kávéskanál csörgésére félálomban közli, hogy "Nem viszlek sehová" :D )
A filmnézés sem volt rossz ötlet, a közös horgászat is ennek egy jele. A lényeg, hogy érezze, hogy te szereted őt.
Inkább csinálj neki egy kakaót. Adj neki puszit, öleld meg, mondd neki, hogy szeretlek apu :)
A mi apukánknak amikor kakaót csináltunk kiskorunkba, akkor akármilyen szar volt, leerőltette. Meg gyümölcssalátát. Húgom olyan szar gyümölcssalátát tudott készíteni, hogy az már művészet. Szegény anyunak almát reszelt és egy fél üveg citromlét ráöntött :D De akkoris megette anyu és megköszönte, és nagyon örült neki :)
Szóval ne félj, akármilyen rosszul is sikerül a kaja vagy a kakaó, akkor is örülni fog neki :)
Az is aranyos, hogy ha hazajössz a suliból, akkor puszival köszönj neki, mondd, hogy alig vártad már, hogy újra lásd stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!