Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem?
Figyelt kérdés
röviden annyi hogy a szüleim elváltak,én apámmal maradtam,
ameddig anyuval együtt voltak addig alig tudtam apámat levakarni magamról, most meg van olyan nap hogy rám se néz
mi lehet a baja? velem van a gond?
16L
2011. febr. 5. 21:25
11/46 A kérdező kommentje:
választhattam. azért maradtam apámmal mert anyuval sokat veszekedtünk, meg ha vele mentem volna akkor most egy 1 szobás lakásban kéne elférnünk
2011. febr. 5. 21:39
12/46 anonim válasza:
Adj apukádnak egy kis időt...Ha nem változik semmi, akkor te is tehetsz valamit, hogy minden olyan legyen, mint régen. Pl a nyakára járhatsz...De ha ideges lesz, nem szabad megsértődni, mert akkor még mindig ki van és akkor meg kell vele komolyan beszélni a dolgokat vagy pszichológushoz küldeni. Nem szabad ráhagyni, hogy hagyjuk és kész.
13/46 anonim válasza:
Miért válltak el egyébként a szüleid????
14/46 A kérdező kommentje:
én próbálok vele beszélgetni de sose úgy áll hozzá, totál negatívan veszi a dolgokat,kértem a szomszédot is akivel néha megy "dolgozni" hogy beszéljen vele, neki annyit mondott hogy megpróbálna egyenesbe jönni csak nem megy
2011. febr. 5. 21:46
15/46 A kérdező kommentje:
azért mert anyunak elege lett a veszekedésekből, nagyon sokat veszekedtek, kisebb nagyobb dolgokon
2011. febr. 5. 21:48
16/46 anonim válasza:
Úgy szeretnéd hogy foglalkozzon Veled? mert ha nem akkor rossz kategori:D
17/46 anonim válasza:
Nyugodj meg, tényleg rendbe fog jönni. Vedd rá, hogy menjetek együtt sok helyre, strandra, horgászni és még sorolhatnám. Ez jó kedvre deríteni és utána minden könnyebben menne.
18/46 A kérdező kommentje:
azt szeretném elérni igen hogy legalább egy kicsit foglalkozzon velem, figyeljen rám, halgasson meg
2011. febr. 5. 21:51
19/46 A kérdező kommentje:
Próbáltam elvinni horgászni, még nem is lettünk volna egyedül mert jöttek volna a barátai is, de nem akarta
1 filmet meg tudtam nézni vele itthon de azt is úgy hogy nekem kellet kiválasztani
2011. febr. 5. 21:53
20/46 anonim válasza:
Hát, egyébként milyen típus apukád? És mikor történt a válás?
Hívd fel a barátait, hogy nyaggassák, hátha sikerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!