Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme van? Ha gyűlöl, minek foglalkozik velem?
1,5 évig jártam egy fiúval, kb. 1 hónapja szakítottunk. Csinált magának 2 kamumsnt, és egy ideig azokon kérdezősködött - mitérzek az exem iránt, satöbbi. (onnan tudom, hogy Ő volt, hogy egy közös ismerős beárulta) Ma felvett a valódi msncímén, és közölte, hogy kifog idegelni...Mert hogy Ő szadista, meg ilyesmik. Aztán elkezdett könyörögni, hogy küldjek meztelen képet magamról, nem tettem, mire feljött a kamucímén, hogy detto könyörögjön képért...Én gondoltam rá, hogy találkoznunk lenne, szóval csak szex alapon, de én még mindig szerelmes vagyok belé.:S Amúgy sok jel arra utal, hogy érez még irántam valamit, hallgatja az én kedvenc zenéimet, és hordja az ékszereket amiket kapott tőlem. Nem értem már...Félek, hogy tényleg kiidegel.
18L 17F
a gyűlölet egy szenvedélyes érzés. Az van a legközelebb a szerelem szóhoz. ha hiszed ha nem. Szerintemm még mindig érez irántad valamit. Hogy testiséget mindenképp, az biztos, de lehetséges hogy még szeret.
Vagy ezt csak én látom így?
15/L
Ezt a kérdést te teszed fel minden nap újra és újra, kicsit átfogalmazva már vagy egy hete, ha nem több?
Ha nem írnád oda, hogy "18L 17F" azt hinném 12 évesek vagytok.
A 15 éves lány akit leszóltál, értelmesebbnek tűnik.
Engem az érdekelne leginkább, hogy mi a fene az a kiidegel?? Ilyen szó nincs.
Ott a pont a 15 éves válaszolónál!! Teljesen jól látja a helyzetet.
22/L
A 15 éves lány vagyok. Hát ha a normális választ nem fogadod el, akkor szerintem magadra vess. Mert ha magadtól nem tudsz rájönni a helyzet lényegére, és odáig fajul, hogy ide írkálod ki, az egy dolog, de ha utána nem vagy hajlandó elfogadni a válaszokat. Láttam hogy senki se írt értelmes választ, gondoltam megteszem. A koromat meg mindig kiírom, hogy a hozzád hasonlók szemébe is felmerüljön néha, hogy "a kor az csak egy szám"...
Csak sajnálni tudlak.
A többieknek pedig köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!