Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem?
röviden annyi hogy a szüleim elváltak,én apámmal maradtam,
ameddig anyuval együtt voltak addig alig tudtam apámat levakarni magamról, most meg van olyan nap hogy rám se néz
mi lehet a baja? velem van a gond?
16L
Dehogy veled van!
Biztos nőzik, sok a munka, stressz stb...
Szerintem beszélj vele, ha rosszul esik neked.
dolgozni nem dolgozik már régóta.. munkanélküli
egész nap itthon punnyad,
próbáltam már beszélni vele mindíg azt mondja hogy majd lesz valahogy, ha meg rátérek hogy miért ilyen akkor meg vagy nem válaszol vagy annyit mond h "haggyuk"
Akkor miből éltek??
Hogy tellik neki a napja??
Miről szoktatok beszélni?? valamiről csak szoktatok nem??
Te úgy érzed komolyan, hogy veled van baja?
Nem lehet, hogy depressziós??
alkalmi dolgokból van pénze csak
pl: a szomszéddal megy el valahova segíteni és abból kap egy kevés pénzt. és ehez hasonló dolgok
a napjai nagyon egyformák
felkel,megissza a kávéját,kicsit nézi a tv-t,összedob valami ebédféleséget, azt megesszük, utána vagy olvas vagy tv-t néz vagy alszik
Mondom, maga alatt van. Hidd el el fog múlni ez és minden a régi lesz :) Csak értsd meg, hogy ez neki most egy nagyon nehéz időszak.
Hogyhogy apukádnak ítélt egyébként a bíróság? Alig hallok ilyen eseteket. Vagy te választhattál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!