Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott vagyok, hogyan javíthatnék ezen?
Azt hallom vissza sokszor, hogy zárkózott személyiség vagyok. Ez alatt gondolom azt értik, hogy pár mondatnál többet vadidegen emberekkel nem nagyon beszélek és nem is érzek késztetést arra, hogy többet mondjak nyilván ez a gond, de nincs semmilyen minta amit követhetnék hogy nyíltabb lehessek. Senki nem mondott konkrétumot, miben is mutatkozik meg a zártságom, a fentiek csupán saját észrevételek. Aki tud használható tanácsot adni, vmilyen útmutatást az kérem írja le.
A lazulj és menni fog, az igyál mert feloldódsz stb. számomra csak szövegelés, tehát ha ezt írnád le kérlek ne tedd.
18/F
Hali!
Én is az italt javasoltam volna, de hosszú távon tényleg nem megoldás és ez amúgy is csak átmeneti dolog, ahhoz hogy megváltozz kell elég nagy akaraterő.
Amit javasolni tudok:
-pszichológus (de gondolom ez kizárva)
vagy
amikor idegen társaságba vagy, vagy nem mersz beszélni, szedd össze az erőd és kezdj el te is beszélgetni velük, ha lehet minél tovább, tudom nehéz, de ha így csinálod sokszor, akkor megfogod szokni ezt az egészet, szóval határozd el amikor ott vagy, ne mond hogy nem megy, mert mennie kell! :)
hajrá... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!