Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott vagyok, hogyan javíthatnék ezen?
Azt hallom vissza sokszor, hogy zárkózott személyiség vagyok. Ez alatt gondolom azt értik, hogy pár mondatnál többet vadidegen emberekkel nem nagyon beszélek és nem is érzek késztetést arra, hogy többet mondjak nyilván ez a gond, de nincs semmilyen minta amit követhetnék hogy nyíltabb lehessek. Senki nem mondott konkrétumot, miben is mutatkozik meg a zártságom, a fentiek csupán saját észrevételek. Aki tud használható tanácsot adni, vmilyen útmutatást az kérem írja le.
A lazulj és menni fog, az igyál mert feloldódsz stb. számomra csak szövegelés, tehát ha ezt írnád le kérlek ne tedd.
18/F
na ha te ezt így magadba tukmáltad hogy te zárkózott vagy, ne számíts sok jóra. Menj el bulizni valahova és ismerkedj. Ne arra gondolj, hogy hát most akkor merjek odamenni vagy inkább maradjak itt vagy mi is legyen...
Egy két pohár sört is bedobhatsz de nem kell annyit igyál hogy kiüsd magad. Én nem szoktam bulin inni s mégis megvan a kedv.
Ha nem akarsz egyedül bulizni menj olyannal aki már jártas a buliban. Ne menj túl nagy zajos helyre, mert nem tudsz majd dumálni senkivel se csak üvöltözni.
Sok sikert
15/f
jolvan. Akkor ülj a szobádban és rinyálj...
ne igyál, és ki se mozdulj.
ÉS én fogok gratulálni személyesn ahhoz hogy 30 évesen is ugyanezt a kérédst fogod feltenni.
száljj magadba.
háh tipikus.....
neked meg sehogyse megy, ez van. csak kicsit gondolj bele.
Jó ha nem itallal, akkor füvezzen kicsit.
Máshog nem fog lazulni, mert egy visszamaradott, begyöpösödött kocka.
én is csak azt tudom mondani amit előttem már leírtak. az leszel amivé válni akarsz. ha aszt sulykolod magadba hogy zárkózott vagy az is leszel, begörcsölsz, és véged. Erre nincs tuti módszer hogyan lazulj el, inni füvezni stb nem javasolnám...
én mondjuk ilyen szinten soha nem küzdöttem gátlásokkal, de más témákban sokat segített amikor egy olyan helyre ahol minden nap jártam (nálam a hűtő ajtaja volt ez:D) feltettem egy lapot és ráírtam hogy miat AKAROK. minden nap elolvastam, és tudatosítottam hogy ezt de nagyon. segít fókuszálni, célt kitűzni és megvalósítani.
első körben pl én simán azt mondanám hogy kezdj el chatelni, tök anonim módon, tök ismeretlen emberekkel. de haver is akkor kapta az első pozitív megerősítést amikor asszem erepublikon játszott és az ottani közösségkez csapódva vadidegeneket ismert meg, csetelt, dumált, aztán volt ott szalonnasütés meg miegymás.
egy dolgot erősíts meg magadban. nem vagy zárkózott. egy kicsit sem. :)
ma 15:28
éppen ez a problémám nem tudom hogyan legyek nyitottabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!