Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lett mostanába ilyen menő a füvezés?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
nah tessék és lelehet szólni ennyi...-.-"
"lelehet szólni"
Mertem remélni hogy le lehet. Első válasz: "lehet spuri(speed) VAGY kokain" Mindkettő fehér por, de nem ugyanaz a kettő.
spuri=speed
speed!=kokain
Így már kezded érteni?
drognak drog, az alkohol is az. minden olyan szer drognak minősül, aminek tudatmódosító hatása van, és függőséget okozhat. igazából bizonyos nézetek szerint a koffein is drog.
szerintem mindent szabad, de csak mértékkel. a füvet még nem próbáltam, de nem ítélem el azokat, akik olykor szívnak. tegyék, ha az nekik jó, nekem elég az alkohol is néha a kellemes ellazuláshoz. csak az idegesít fel, amikor a füvet tényleg úgy kezelik, hogy "én menő vagyok, meg nagy arc, mert füvezek, te meg egy kis senki, mert még ki sem próbáltad". nálunk a gimnáziumban ez ment, mert tele volt újgazdagokkal, akik között ez dívik. szerencsére eljöttem onnan. az egyetemen is van 1-2 ismerősöm, akik füveznek olykor, de a mindennapokban teljesen normális, kedves emberek. és amíg ez így van, szerintem nincsen probléma vele.
ezt a folyamatos fűről beszélést meg előbb utóbb csak kinövik, ahogy az ember komolyodik, remélhetőleg más válik nekik fontossá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!