Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan borotváljam "ott"?
Eddig 2x borotváltam le a péniszemet csupaszra, de már borotválás után nagyon viszketett, hiába tettem rá bármit is, aztán másnap reggel még pluszba szúrt is, ezeket a kellemetlen mellékhatásokat hogyan tudnám elkerülni?:S
Előre is köszi. :)
nekem pont akkor viszket ha nincs levágva csupaszra :)
embere válogatja.
Én hajnyíróval szoktam fölötte kb. 1 centisre vágni.
A dákót és a golyókat pedig zuhany alatt, szappannal síkosítva borotválom.
Lehet, hogy még nem szokott hozzá a bőröd, de lehet, hogy sose szokik hozzá. Utóbbi esetben inkább ne erőltesd.
Az irritáción segíthet a körömvirág krém, ezt zuhany után használd. De előtte állítsd el az esetleges vérzést, és fertőtlenítsd a sebet!
Régóta csinálom, de viszonylag ritkán. Nekem puha a szőröm ott, max fél-egy napot szúr.
Szia! :)
Én leszek az első értelmes válaszolód :)
nehogy ollóval nekikezdj! belevághatsz a bőrödbe :S
Arcszeszt se tegyél rá! mert rohadtul csípni fog és nem kell nullás gép sem!
a lényeg hogy tegyél egy kis szappant, tusfürdőt a péniszedre ahol szőrös és utána borotváld le a szőrt :)
az uána levő 1-2-3 napig tényleg szúr és viszket mert folyamatosan nő vissza ez természetes :) nekemis szokott :)
21/Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!