Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 21éves férfi egy átlagos 15éves lánytól?
Figyelt kérdés
Aki 16 évesnek adja ki magát.. Arra célozgat,hogy a lánynak a mellbőségénél van előnye hozzá képest.Azért szúrta ki őt mert az exét is pont úgy hívják mint a lányt.Stb.2011. jan. 18. 16:43
11/17 A kérdező kommentje:
de meg se talált volna.. ha az egyik haverját nem ismerném..-.-"
2011. jan. 18. 17:05
12/17 anonim válasza:
A korkülönbség még elmegy, de az betegesnek tűnik, hogy csak a név miatt akar a lánnyal lenni.
13/17 A kérdező kommentje:
De beszélgetés közbe semmi téma nem volt.Mert akkor azt mondanám,hogy havernak elmegy:)hisz a haverja vele egy idős és az még egyszer sem mondott ilyet nekem se más velem egykorú lánynak.. De ő csak ja,meg :) meg,hogy legközelebb etessem meg mert én olyan kedvesnek tűnők és tőlem elfogadná.meg stb.amiket fönt leirtam..
2011. jan. 18. 17:21
14/17 anonim válasza:
Egyértelműen szexet akar. Engem is mindig megtaláltak a húszon, harmincéves férfiak, amikor annyi idős voltam mint te. Egy fiatal, naív lányt sokkal könnyebb levenni a lábáról, mint egy érettebb, tapasztaltabb lányt. Így aki béna, nem tud sok mindent felmutatni, az a nála jóval fiatalabbakat keresi.
15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos..
2011. jan. 18. 17:59
16/17 Fülünyúl válasza:
Belém is zúgott már 16 éves csinos leányka, de nem igazán tudtam mit kezdeni az érzéseivel, nem tudtam viszonozni. G.eci meg nem vagyok hogy kihasználjam az ilyet. Nekem ő még gyerek, tele volt tini meg gyerekes viselkedésekkel annak ellenére, hogy ő is érettebbnek hitte magát koránál és kortársainál.
Most ennyiből amit írtál abszolute nem derül ki, hogy csak megdugni akarja a srác, vagy csak incselkedett vele és tényleg szereti.
17/17 A kérdező kommentje:
Ennyit irt amit leírtam.
2011. jan. 18. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!