Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jönnek hülye érvekkel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek hülye érvekkel a melegekről?

Figyelt kérdés

Először leszögezném, hogy én hetero vagyok, kapcsolatban élek. Ezek után bármilyen, a nemi hovatartozásomra vonatkozó kommentet semmibe veszek. Nem fogom ismételni magam.

Végigzongorázok azokon, amiket egy előző kérdésben olvastam:

1. "Mivel nem szolgálja az emberi faj szaporodását, így bizonyos szempontból káros."

-Az emberek annyira túlnépesedtek (már most), hogy ez csak jót tesz a társadalomnak. Túlélés szempontjából ez egyfajta természetes születésszabályozás. Még ebből a bizonyos szempontból se károsak.

2. "Hibák mindig előfordulnak, a hibás egyedeket pedig a természetes szelekció küszöböli ki"

-Mert mindenki tökéletes, kivéve a melegek. Biztos aki írta, az is "tökéletes egyed".

3. "az egyének homoszexualitásáért a szülők vonhatók felelősségre..."

-A fenét. A nevelés csak egy kis része a személyiség kiépülésének, mellesleg ez nem csak nevelés, hanem hajlam kérdése is.

4. "fő cél a szaporodás"

-Ebben csak azt tartom furának, hogyha lényegében eldobjuk az elvi, érzelmi gondolkodást, és gépiesen, robot módjára gondolkodunk, akkor még az életnek sincs értelme, nemhogy egy faj életben maradásának.

5. "semmi hasznuk"

-Sokaknak csak az lehet a hasznos, aki odalök 3 kölköt a világnak? A teljesítmény, az, hogy mit tesznek másért is meghatározó szempont szerintem.

Igazából sok mondvacsinált érvvel próbálják leplezni egyesek azt, hogy homofóbok, és próbálják természetesnek mutatni az utálatukat. Igazából az ilyen emberekben (tisztelet a kivételnek?) valószínűleg van hajlam, és próbál tagadni. Mindegy, azért kíváncsi leszek, hozhattok érveket, ellenérveket, véleményeket.

2011. jan. 17. 17:48
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
19:33 Már megbocsáss, de ezek a viták mind ugyanolyan parttalanok. Tudom, láttam már pár százat. Az emberek a saját kis előítéleteik mentén gondolkodnak. Ezért nem vitatkozom, mert nem látom értelmét. Illusztrációnak itt vagy te, aki egy negatív példából rögtön ugrik a negatív sztereotípiára... érdekes, én minden negatív példa ellenére nem utáltam meg a "fajtádat"...
2011. jan. 17. 20:05
 42/46 anonim ***** válasza:

Én leszbikus vagyok, igy elmondom az én véleményemet.

"Elitélendő mert nem képes az emberi szaporodásra"

-Ezzel az erővel ellehet itélni az impotens férfiakat és a meddő nőket azzal a cimszóval hogy nem képesek az emberek szapododására!

Leszbikus létemre ugy gondolom hogy ha valaki homoszexuálisként születik az génhiba, és nem nevelés kérdése!

Egyéb véleményem:

Az hogy a melegek melegfelvonulást rendeznek azt én is elitélem, leszbikus létemre, és nem tudom megérteni hogy ezzel mit akarnak elérni? Hogy elfogadjanak? Igy nehezen fog menni!!! Nem igy kéne elfogadtatni magukat hogy rázzák magukat a kamion tetején hogy "meleg vagyok"!

Véleményem szerint hamarabb elfogadnának minket ha ugy élnénk mint a heterok, csak azonos nemmel.

Ezt ugy értem hogy nem feltünősködnek az utcán, nem parádéznak feleslegesen, egyszerüen csak éljék saját életüket.

VISZONT, egyet nem értek a heterok nyavajognak hogy "jaj a melegek csókoloznak az utcán és feltünősködnek az utcán hogy "jaj én most megfogtam a párom kezét"!

Teszem fel, egy csókért egy kézfogásért miért vannak kiakadva hol ott nem lehet ugy elmenni valahova hogy ne lásson az ember egy hetero párt ugy smárolni az utcán hogy már majdnem kefélik egymást, a játszótereket szeretkeznek esténként és sorolhatnám!!!

Furcsa.

Persze vannak divat leszbik, melegek, és valószinűnek tartom hogy ezek miatt itélnek el minket mert aki NEM divatbol teszi ezt, és normálisan gondolkodik akkor nem provokálja a heterokat!

Elitélés:

Sosem tudtam rájönni hogy miért itélnek el minket olyanért amiért mi nem tehetünk? Mert nem tehetünk rolla!

Nem azért vagyok pl. én leszbikus mert az olyan jo, hanem azért mert ez vagyok, és ha beledöglök akkor sem tudok hetero lenni....pedig néha jo lenne...de nem megy!

Talán a heterok csak akkor tudnák ezt elfogadni ha csak egy napra megfordulna avilág és aheterokat itélnék el....kiváncsi lennék ők mit éreznének akkor ha rájönnének hogy olyanért itélik el amiért nem tehet!

Szerény véleményem, ezzenel lezárom.

22/L

2011. jan. 17. 22:11
 43/46 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Ha valakit megbántottam a válaszommal akkor bocsánat...ez is csak egy vélemény a sok közül!

2011. jan. 17. 22:17
 44/46 anonim ***** válasza:
ma 22:17 vagyok. bocs, az íráshibákért,csak siettem!
2011. jan. 17. 22:22
 45/46 anonim ***** válasza:

"Talán a heterok csak akkor tudnák ezt elfogadni ha csak egy napra megfordulna avilág és aheterokat itélnék el....kiváncsi lennék ők mit éreznének akkor ha rájönnének hogy olyanért itélik el amiért nem tehet!"

Hát éppenséggel nem vágna földhöz ha holnaptól nem foghatnám meg a párom kezét az utcán, vagy nem csókolhatnám meg (amúgy se szoktunk utcán csokolozni, mert ízléstelen). Nekem speciel (és a társadalom döntő részének) kizárólag ennyi kérése van a melegek felé: hogy tartsák a négy fal között a nemi identitásukat. Nekem ez fordított esetben egy percig se jelentene gondot, nem értem a melegeknek miért jelent.

Nagyon jól írtad: nem felvonulgatni kell, meg segget rázni, hanem kultúrált ember módjára viselkedni. Meg nem verni nagy dobra a szexuális hovatartozást.

Egyébként jó látni hogy kultúrált hangvételű értelmes válasz is érkezett a "másik oldalról".

Egy homofób büdöskirekesztőnácirasszista barom:)

2011. jan. 17. 22:29
 46/46 Bányai Károly ***** válasza:

22:11!

"Elitélendő mert nem képes az emberi szaporodásra"

-Ezzel az erővel ellehet itélni az impotens férfiakat és a meddő nőket azzal a cimszóval hogy nem képesek az emberek szapododására!

Nem tudom, kitől vetted ezt az idézetet. És valóban felháborító, és szerencsétlenül van megfogalmazva, ráadásul nem igaz. De ha megnézed, akkor ebben a vitafolyamban a szaporodással kapcsolatos érvek csaknem mind evolúciós szempontúak voltak, és nem kulturális alapon állók. Ez pedig nemigen vitatható. A homoszexuális ember evolúciósan értéktelen, mert nem szaporodik, és igazad van, a meddő férfiak és nők is értéktelenek, nem véletlenül van ez így. Évmilliók óta jól működő rendszerről beszélünk, és semmi jogunk vitatni a működését.

Kulturálisan meg szerintem legtöbben kifejezték, hogy mindaddig semmi bajuk a homoszexualitással, amíg nem kell végignézni a felvonulást, vagy más közerkölcsbe ütköző dolgokat. Engem pl. zavarna, ha nálam meleg férfi próbálkozna, de személyesen is ismerek meleg embert, és nagyon tisztelem, mert értékes ember. Azt meg nemigen állította itt senki, ha jól emlékszem, hogy a melegek igyekezzenek megváltozni. El kell fogadni, ha így alakult, csak nem kéne mindenhol ezt reklámozni.

2011. jan. 18. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!