Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jönnek hülye érvekkel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek hülye érvekkel a melegekről?

Figyelt kérdés

Először leszögezném, hogy én hetero vagyok, kapcsolatban élek. Ezek után bármilyen, a nemi hovatartozásomra vonatkozó kommentet semmibe veszek. Nem fogom ismételni magam.

Végigzongorázok azokon, amiket egy előző kérdésben olvastam:

1. "Mivel nem szolgálja az emberi faj szaporodását, így bizonyos szempontból káros."

-Az emberek annyira túlnépesedtek (már most), hogy ez csak jót tesz a társadalomnak. Túlélés szempontjából ez egyfajta természetes születésszabályozás. Még ebből a bizonyos szempontból se károsak.

2. "Hibák mindig előfordulnak, a hibás egyedeket pedig a természetes szelekció küszöböli ki"

-Mert mindenki tökéletes, kivéve a melegek. Biztos aki írta, az is "tökéletes egyed".

3. "az egyének homoszexualitásáért a szülők vonhatók felelősségre..."

-A fenét. A nevelés csak egy kis része a személyiség kiépülésének, mellesleg ez nem csak nevelés, hanem hajlam kérdése is.

4. "fő cél a szaporodás"

-Ebben csak azt tartom furának, hogyha lényegében eldobjuk az elvi, érzelmi gondolkodást, és gépiesen, robot módjára gondolkodunk, akkor még az életnek sincs értelme, nemhogy egy faj életben maradásának.

5. "semmi hasznuk"

-Sokaknak csak az lehet a hasznos, aki odalök 3 kölköt a világnak? A teljesítmény, az, hogy mit tesznek másért is meghatározó szempont szerintem.

Igazából sok mondvacsinált érvvel próbálják leplezni egyesek azt, hogy homofóbok, és próbálják természetesnek mutatni az utálatukat. Igazából az ilyen emberekben (tisztelet a kivételnek?) valószínűleg van hajlam, és próbál tagadni. Mindegy, azért kíváncsi leszek, hozhattok érveket, ellenérveket, véleményeket.

2011. jan. 17. 17:48
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

18:00

Honnan vetted ezeket a minden bizonnyal megbízható, hivatalos adatokat?

Amúgy a melegfelvonulást nem támogatom. Tényleg csak provokációt érnek el vele. Ha be akarnának illeszkedni, és nem feltűnést kelteni, akkor nem kezdenének parádézni ilyen szinten.

2011. jan. 17. 18:05
 12/46 anonim ***** válasza:
67%

Nekem aztán tök mind1 hogy a b*zik mit csinálnak a négy fal között, a lényeg hogy én ne lássam, mert kifordul tőle a gyomrom. Sőt mondok jobbat: attól is kifordul, ha hetero pár dugdossa a nyelvét egymás torkába a fejemtől 30 cmre a metrón. De a b*ziktól hatványozottan.

Mellesleg meg igazságtalannak és felháborítónak tartom némelyik viselkedését. Elég megnézni pl a melegfelvonulásokat. Az egyik kamionon pl egy papnak öltözött k*csög vonaglott egyik évben, és egy bibliát dörzsölt a nemi szervéhez. Meg lehet nézni youtubeon is, én a saját szememmel láttam. Érdekes hogy a híradóban ezt nem mutatták, csak azokat a felháborodott embereket, akik az arcukba nyomtak egy tojást. Kiváncsi lennék ha fognék egy kocsit, max hangerőn beraknék valami zenét, felállnék a tetejére egy szál tangában, és mondjuk a tórát a nemi szervemhez dörgölve vonulnék végig az andrássyn, mit szólna a kedves közvélemény.

Tehát elsősorban azokat a melegeket gyűlölöm teljes szívemből, akik erőszakosan, és sértő módon próbálják a pofámba nyomni a nemi identitásukat, és "elfogadtatni" magukat.

2011. jan. 17. 18:06
 13/46 A kérdező kommentje:

Amúgy a történelmi áttekintést írónak igaza lehet, nem értek hozzá, mindenesetre teljesen normális választ írt, nem tudnék rá semmit mondani.

Ja, és tényleg. Nem minden nőnek öltözött férfi meleg. Sok transzvesztita hetero, mondjuk többségük biztosan meleg, vagy biszex.

2011. jan. 17. 18:09
 14/46 A kérdező kommentje:

18:06

Ebben igazad van. Erős provokáció se melegektől, de szerintem se heteroktól nem elfogadható. De nem csak ilyenek vannak, habár nekem nincsenek meleg barátaim, vagy nem tudok róla.

2011. jan. 17. 18:10
 15/46 anonim ***** válasza:
67%

"Állatoknál is előfordul a homoszexualitás, és amit tesznek akár hiszed, akár nem teljesen természetes dolog."

Az állatoknál a hierarchia legallján álló egyedek közösülnek egymással, és pontosan azért, mert nincs lehetőségük ellenkező nemű párt találni, a gyengeségük miatt a sor legallján állnak. Ugyanakkor az ösztöneik hajtják őket, mivel ugye állatok, az ösztöneik irányítják őket...Az embert meg jobbesetben nem. Ettől különbözik az ember az állattól.

2011. jan. 17. 18:11
 16/46 A kérdező kommentje:

18:11

Az ember se különb mint egy állat, ugyanúgy vannak ösztöneink. Az más, hogy mi tudunk taktikázni is azért, hogy be tudjunk illeszkedni és ezért visszafogjuk magunkat. De egy szerv (agy) fejlettségéért még nem lettünk különbek.

2011. jan. 17. 18:14
 17/46 anonim ***** válasza:
17%

természetellenesek és visszataszítóak, ezért IRTÓZOM tőlük. nekem teljesen mindegy, hogy milyen szerepet töltenek be a társdadalomban.

vagy ha neked így jobban tetszik: VÁLLALOM hogy homofób vagyok, meg kirekesztő, meg minden. nekem mondhatsz bármit, hogy sajnáljam vagy fogadjam el őket, ezt nem véletlenül hívják FERDE hajlamnak is. annyira eltér az átlagostól (NORMÁLISTÓL), hogy azt én nem tudom tolerálni.

egy férfi + egy nő = elfogadható.

egy fárfi + egy másik férfi = elfogadhatatlan.

most persze megint jön az, hogy nem tudok normális érvet felhozni, miért viszolygok tőlük.

tényleg nem tudok.

de ez így van.

2011. jan. 17. 18:15
 18/46 A kérdező kommentje:

18:15

Csak a természetellenest kritizáltam volna, ha nem lett volna több, amit írsz.

2011. jan. 17. 18:18
 19/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem nem kell magyarázni az emberek és az állatok közötti hasonlóságról. Nagy állatbarát vagyok, vegetáriánus, többre tartom én az állatokat mint az embereket, elhiheted...

És ezzel együtt azt mondom hogy az az ember, akit az ösztönei irányítanak, az én szememben nem ember, hanem egy senki. És bár egy felnőtt ember értéke a veleszületett erkölcstelenségek, bűnök miatt semmivel se több mint egy tudatlan kis állat értéke, én mégis úgy látom hogy amit egy állatnak, vagy egy kisgyerekenek, esetleg egy értelmileg sérült egyénnek el lehet nézni, azt egy felnőtt, tudatos embernek nem.

2011. jan. 17. 18:19
 20/46 anonim ***** válasza:

Egyébként elkanyarodtunk a témától, én csak arra akartam rávilágítani hogy az általad felhozott érv (az állatvilággal kapcs) nem érv. Ennyi.

18:19as voltam

2011. jan. 17. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!