Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért hazudják azt, hogy nekik a belső számít?
17:01
Én átérzem a helyzeted kérdező, ugyan így vagyok ahogy te, mondjuk én nem vagyok csúnya, szóval nem értem:D
A másik meg, hogy minden nő foglalt már.
Kedves kérdező!
Nem tudom hány éves vagy viszont ha ilyen 14-18 és korod béli csajokra hajtasz akkor oké. Ők szinte csak a pénzre mennek vagy csúnyák. vagy szépek és nem pénzéhesek de fehér hollók:) Bármelyik lány azt mondja neked hogy neki csak a belső a fontos az hazudik és egy taktikázós riherongy:)Viszont mikor már nem kislányok akkor már őket sem annyira a jaj 14 évesen 21es pasim van dolgok érdeklik. Adj magadra a szépség úgyis szubjektív:) Nekem 13 évesen volt 15ös nőm és 15 évesen 17es nőm:) A belsőhöz hozzátartoznak az olyan dolgok mint pl önbizalom...ha ez nincs meg nem leszel határozott és hidd el egy nő se mondja neked azt hogy fúj határozott pasi!:)
Drágaságom, csak pozitívan (: annyi "csúnya" fiút láttam már boldognak egy lánnyal, akik tényleg szeretik őket! Például sok ilyen haverom van. Vannak rendes lányok is a Földön, csak kitartóan kell keresni (: Sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!