Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért hazudják azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért hazudják azt, hogy nekik a belső számít?

Figyelt kérdés
Ha pedig így van, miért van az, hogy a legrondább fiúk (pl. én) egy lánynak se kellenek?
2011. jan. 17. 16:12
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Az a baj, h ha egyszer meglátnak, nem is akarják felfedezni a belsőmet...
2011. jan. 17. 16:46
 22/37 anonim ***** válasza:
36%

16:41

Nem is tudsz rólam semmit, van pénzem elég, viszonylag jól nézek ki, mindig kedves vagyok a nőkkel, nem vagyok indulatos mint most amikor ide pötyögök még is figyelmen kívül hagynak, gondolom te egy csaj vagy aki nem tudja, hogy megy ez mert nem csajozik, a nőknek most már ha gazdag vagy és ha jól nézel ki az sem elég, híresnek is kell lenni, és mondom én ezt bárkinek bárhol bebizonyítom, hogy így van.

2011. jan. 17. 16:47
 23/37 anonim ***** válasza:
80%

Először persze hogy a külső számít, mivel az az első amit meglátunk a pasiból és az fog meg! Utána jönnek a belső dolgok amik megtartanak ha úgy van!

De szerintem ez a pasiknál is így van, úgyhogy nem kell általánosítani!

Egyébként nincsen ronda pasi, csak max elhanyagolt! Mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat, így belőled is, csak törődni kéne magaddal!

2011. jan. 17. 16:47
 24/37 anonim ***** válasza:
73%
Akkor légyszíves bizonyítsd be, mert valahogy nem akarom bevenni, hogy én mint lány csak a külsőre és a pénzre hajtok. Én tudom milyen vagyok. Hajrá, győzz meg, hogy mégsem tudom!
2011. jan. 17. 16:50
 25/37 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és a 78% -nak adok igazat...(ha érdekel szűz vagyok). Mégsem mondok marhaságokat a nőkről.
2011. jan. 17. 16:54
 26/37 A kérdező kommentje:
78%-os, velem tuti h nem járnál akkor se, ha nem olvastad volna amit eddig írtam.
2011. jan. 17. 16:58
 27/37 anonim ***** válasza:
9%

16:50

Szerintem te hazudsz.

Mondom, hogy a nők olyanok, hogy nem is ismer, lát rólam egy képet és azt mondja, bocs nem vagy az esetem, ennyit erről.

Az is lehet, hogy nem hazudsz, ez esetben nincs veled probléma.

Még sem értem miért találkozok kizárólag olyan nőkkel akik egyből ezt mondják, hogy legyünk csak barátok meg nem vagy az esetem, érdekes, ha nem a külső számítana akkor a megismerésem után mondanák ezt nem gondolod?De az kutyát nem érdekel, csak a külső, de nincs ezzel baj csak ismerjétek be az igazságot!

2011. jan. 17. 17:00
 28/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, szívemből szóltál! Teljesen ugyanez van velem is.
2011. jan. 17. 17:01
 29/37 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy nem járnék veled (bár van párom, de most vonatkoztassunk el)?

Ha láttad volna, hogy milyen fiúk tetszettek nekem eddigi életem során és, hogy volt amelyik után képes voltam én futni... És csak azért nem lett belőle semmi, mert olyan muja volt, hogy akkor sem esett le neki a dolog mikor én hívtam randira? Bocs, de nekem csak emiatt nem jöttek össze a... csúnya fiúk. Mert a hozzáállásuk is olyan, hogy "ebből úgyse lesz semmi".

2011. jan. 17. 17:02
 30/37 anonim ***** válasza:

"Az is lehet, hogy nem hazudsz, ez esetben nincs veled probléma. "

Nem hazudok. És látod látod, ezért nem szabad általánosítani. Mert én is egy kivétel vagyok, innentől kezdve már nem "mindről" beszélünk.

Mond azt, hogy sok nő (ebben igazad van) le se tolja, hogy ki vagy, mi vagy, ha jól nézed ki és van menő telefonod, meg kocsi a s*gged alatt. Mindjárt máshogy festesz és szimpatikusabb vagy. De nem mind ilyen, ne áll így hozzá.

És őszintén sajnálom a tapasztalataidat. Az ilyen nők járatják le az egész női nemet, utána meg sírnak ha otthagyják meg verik őket...

2011. jan. 17. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!