Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért hazudják azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért hazudják azt, hogy nekik a belső számít?

Figyelt kérdés
Ha pedig így van, miért van az, hogy a legrondább fiúk (pl. én) egy lánynak se kellenek?
2011. jan. 17. 16:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

És ezt miért a külsődre fogod?

Már bocs, de elég unszimpatikus stílusod van. Nem lehet vidám élmény veled beszélgetni.

Ugyan sosem láttam, hogy hogyan nézel ki, de én se szívesen járnék veled.

2011. jan. 17. 16:29
 12/37 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudnám megmondani, mondjuk legalább 30, legfeljebb 60 nőnél próbálkoztam. Ilyen-olyan módon, de egyértelmű volt, h bejönnek. Igen, el szoktam járni otthonról, bár ismerkedni inkább neten szoktam, mert élőben még szemezni se hajlandó velem senki. Olyankor egy randira eljönnek, aztán meglátnak élőben, és 2. randira sose kerül sor. Mondták már ismerősök is, h csúnya vagyok, van aki magától, van akitől megkérdeztem, de olyan is előfordul, h az utcán szólnak be. Azt viszont soha senki nem mondta, h jól néznék ki.
2011. jan. 17. 16:32
 13/37 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom miért van ez így, de én már csalódtam a nőkben és soha többet nem fogok senkinek udvarolni, egyedül fogok élni egész életemben!

A nők hazudnak folyton, kihasználnak, nem törődnek az érzéseimmel, tárgyként kezelnek, a pénz érdekli őket leginkább, és ne mondja nekem senki, hogy ez nincs így, bárkivel elmegyek személyesen egy szórakozóhelyre és megmutatom neki milyen világban is élünk, egy nő bármit megtehet egy férfival, úgy használja ki ahogy csak akarja, és ezt megteheti minden további nélkül.

20f

2011. jan. 17. 16:33
 14/37 A kérdező kommentje:
16:29 Nyilván ha próbálkozom egy lánynál, nem így beszélek vele :)
2011. jan. 17. 16:33
 15/37 anonim ***** válasza:

Nem küldenél magadról priviben egy képet???

Kiváncsi vagyok, hogy f... ismerőseid vannak vagy van benne igazság, amit mondanak...

A nőket nem csak a pénz érdekli, de nem várhatják el a pasik, hogy a nő tartsa el őket.

A tini libák, nem nők. Talán nem is lesznek azok, soha.

Példát írhatnál, hogy hogyan szoktál ismerkedni és mi történik egy randin....

2011. jan. 17. 16:38
 16/37 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy...?
2011. jan. 17. 16:40
 17/37 anonim ***** válasza:
62%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:33

Neked is emiatt a stílus miatt nincsen barátnőd.

És te se általánosíts. Mint már mondtam, undorító szokás. Biztos a te anyukád is egy pénzéhes r*banc aki csak a külsőre megy. Igen, biztosan... És hihetetlen, felfoghatatlan dolog, hogy két olyan gyönyörű embernek mint a szüleid ilyen ronda gyereke született mint te... Igen, biztosan így van.

Csak a külső és a pénz számít. Nyilván gazdagok is vagytok... Legalábbis a szüleid.

Irigyellek, hogy a nagy gazdagság és a gyönyörű szüleid mellett van időd ilyen felszínesnek lenni...

2011. jan. 17. 16:41
 18/37 anonim ***** válasza:
23%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:33

Egyetértek, annyival kiegészítve, hogy a nőknek tényleg a külső számít!

2011. jan. 17. 16:42
 19/37 A kérdező kommentje:
Képet küldenem sztem nincs értelme, tapasztalataim szerint vmivel jobban nézek ki képen, mint élőben. Ezt abból gondolom, h akinek képen tetszem, és neten ismerkedünk meg, élőben az is rondának talál.
2011. jan. 17. 16:44
 20/37 anonim ***** válasza:

Szerintem csak visszahúzódó vagy, és nem tudják a lányok felfedezni a belsődet.

Am az nem igaz,hogy a lányok azt hazudják,hogy a belső érték a fontos...legalább is a legtöbbnél nem ;) Mert mondjuk ha válaszani kellene egy jóképű 0 IQ-val rendelkező fiú, és egy kevesbé szép, de inteligens fiú között, akkor én, személy szerint, az utóbbit választanám. Ne búsulj, egyszer biztosan megtalálod azt a lányt aki neked való ;)

2011. jan. 17. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!