Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért hazudják azt, hogy nekik a belső számít?
És ezt miért a külsődre fogod?
Már bocs, de elég unszimpatikus stílusod van. Nem lehet vidám élmény veled beszélgetni.
Ugyan sosem láttam, hogy hogyan nézel ki, de én se szívesen járnék veled.
Nem tudom miért van ez így, de én már csalódtam a nőkben és soha többet nem fogok senkinek udvarolni, egyedül fogok élni egész életemben!
A nők hazudnak folyton, kihasználnak, nem törődnek az érzéseimmel, tárgyként kezelnek, a pénz érdekli őket leginkább, és ne mondja nekem senki, hogy ez nincs így, bárkivel elmegyek személyesen egy szórakozóhelyre és megmutatom neki milyen világban is élünk, egy nő bármit megtehet egy férfival, úgy használja ki ahogy csak akarja, és ezt megteheti minden további nélkül.
20f
Nem küldenél magadról priviben egy képet???
Kiváncsi vagyok, hogy f... ismerőseid vannak vagy van benne igazság, amit mondanak...
A nőket nem csak a pénz érdekli, de nem várhatják el a pasik, hogy a nő tartsa el őket.
A tini libák, nem nők. Talán nem is lesznek azok, soha.
Példát írhatnál, hogy hogyan szoktál ismerkedni és mi történik egy randin....
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:33
Neked is emiatt a stílus miatt nincsen barátnőd.
És te se általánosíts. Mint már mondtam, undorító szokás. Biztos a te anyukád is egy pénzéhes r*banc aki csak a külsőre megy. Igen, biztosan... És hihetetlen, felfoghatatlan dolog, hogy két olyan gyönyörű embernek mint a szüleid ilyen ronda gyereke született mint te... Igen, biztosan így van.
Csak a külső és a pénz számít. Nyilván gazdagok is vagytok... Legalábbis a szüleid.
Irigyellek, hogy a nagy gazdagság és a gyönyörű szüleid mellett van időd ilyen felszínesnek lenni...
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:33
Egyetértek, annyival kiegészítve, hogy a nőknek tényleg a külső számít!
Szerintem csak visszahúzódó vagy, és nem tudják a lányok felfedezni a belsődet.
Am az nem igaz,hogy a lányok azt hazudják,hogy a belső érték a fontos...legalább is a legtöbbnél nem ;) Mert mondjuk ha válaszani kellene egy jóképű 0 IQ-val rendelkező fiú, és egy kevesbé szép, de inteligens fiú között, akkor én, személy szerint, az utóbbit választanám. Ne búsulj, egyszer biztosan megtalálod azt a lányt aki neked való ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!