Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kezdek bekattan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kezdek bekattanni.16/L

Figyelt kérdés

Hát ez hosszú...:)

nahszóval...

az elejét röviden:

Van egy fiú aki szeretett, de én nem

Le akart smárolni,miközben volt csaja.

Aztán szakítottak.

Aminek akkor már örültem mert beleszerettem(igen,tipikus lányos baromság x])

.Végülis hagytam hogy megcsókoljon.

nagyon klassz volt,azt leszámítva hogy röhögnöm kellett a semmin:SMindezek után sajnos téli szünet volt(ez mind tavaly).indig írogatta msn-en hogy Jobbn szeret mint az életét stb.én Persze tök bedőltem.

Aztán kiderült szünet után hogy volt barátnője,már a téli szünet előtt.O.o

De nem tehettem semmit,mert végülis nem jártunk,csak majdnem.Csakhát megcsalta a bnőjét.

Aztán utána is próbálkozott mert hogy engem még mindig s

szeret de azt már nem hagytam.

Végülis megmondtam neki hogy hagyja abba,mert már elkezdett tapizni mikor nem is jártunk meg semmi.

Aztán utána nem is beszéltünk nagyon(oszt.társak voltunk,és egy csapatban mentünk mindig a többiekkel 1ütt lógni.)

Én teljesen depi voltam fél éven át.

Nyári szünetben volt a szülinapi bulija ahova csak engem hívott meg lány ebből a baráti körből,és vihettem a barátnőmet.

ott volt még egy lány,akit a szülei ismernek és ezért meg kellett hívnia.Na ebben a nuliban kikezdett velem a bátja.ettől ő totál kiakadt és majdnem behúzott a bátyjának.

Végülis ketten maradtunk beszélgetni...Megkérdezte e hogy szeretem e,aztán megcsókolt.Ott csókolóztunk több mint fél óráig.De olyan rossz volt...nem tudtam elmenni mert szerettem őt,ugyanakkor tudtam hogy lehet hogy csak a pia miatt van mert ivott azért pár sört...

Ő tovább akart menni de nem engedtem,nem egy házibuliban.Ha szeret tud rám várni.

A buli után még irogttunk,de nyár végén másik suliba kerültünk.találkozgattunk ott mindig mondta hogy milyen szép lettem.aztán a legjobb haverja mondta h ne szerencsétlenkedjünk már,szeretjük egymást és hogy járjunk már.erre nem szólt ő semmit,csak belefeküdt az ölembe a parkban...Aztán utána semmi.Teljesen tönkrementem lelkileg amikor megtudtam hogy megint új bnője van.Nem tudtam mást csak sírni.Most még mindig webcammolni akar,meg mondja hogy milyen szép vagyok és h hiányzom neki de nem menne mégegyszer elfelejteni őt.

Még mindig hiányzik azért és miatta nem megy minden úgy mint régen.Teljesen elvesztettem az önbizalmamat.Rám néz egy tiszta helyes srác,akkor én pánikszeren távozom.

utálom,ha nincs pasim.Most tetszik úgy egy csávó,de nem merek lépni,mégegy ilyen hűtlen állatot nem akarok,és amúgy is kezdem magam beégetni nála mert mindig mint egyy paradicsom,rohanok ha jön.Tiszta gáz amit csinálok és mindez miatta.Mit csináljak hogy le tudjam zárni magamban,és hogy tudjak megint pasikkal beszélni?

még mindig csak azokat a számokat hallgatom amik a buliján mentek...A tanulás sem megy.

Kösz ha valaki végigolvasta:P

p.s:bocs a helyesírásért,telóról írtam.

2011. jan. 16. 00:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem te jobbat érdemelsz :)

Amúgyis ha annyira szeret ,mért szedet fel mindig más lányokat!?!?

Menőréteg mint sok esetben az jelenti ,hogy tapló ,bunkó ,érzéketlen állat! :)

Szerintem ha nem tudsz pasikkal beszélni a való életben akkor neten ismerkedj meg és találkozz azzal akit érdemesnek találsz rá!

Szóval próbáld meg elfelejteni és találj egy olyan fiút aki tényleg szeret!

2011. jan. 16. 02:13
 22/23 anonim ***** válasza:
beszélgess a másik sráccal, ha látod. szünetben, a szekrényednél vagy a folyosón ha szembejön, köszönj neki, mosolyogj rá. kérdezd meg, milyen órája volt, vagy milyen lesz, bármi. egy suliban mindig van téma, és igazából mindegy, miről beszéltek, csak legyen kontakt. aztán előbb-utóbb ha te is bejössz neki úgyis elkéri az msned vagy a számod vagy elhív valahova, de szerintem msnre te is felveheted majd akár vagy ráírhatsz facebookon vagy valami :)
2011. jan. 16. 11:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Nah elolvastam fitten és válaszolokXD

Az a hűtlen fiúnak csak addig kelletél volna míg lefektett, ez 100%. Felejtsd el a csókot, a zenét, mindent ami hozzá köt, ne emészd magad egy casanován:S Arra gondolj, hogy csak kihasznált volna, mert ez igaz is. Szerinted, hogy használ ki? úgy hogy elhitetti veled, hogy szerelmes beléd, te meg füllig bele zúgsz. Ha az igazságra gondolsz akkor könnyebb elfelejteni, mint ha a szép édes álom világra emlékszel. Csak hogy mögötte semmi jó, szép nincs. Tisztisd ki az elméd, vedd úgy hogy nem volt még párod és kezd újra. Ismerkedj olyan fiúval akiben meglehet bizni;) meg ne a vagány, menő fiúkat keresd, mert azokban nem olyan könnyű megbizni, úgy mint a lányoknál, meg pláza cicák, ha érted.

2011. jan. 16. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!