Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, mar kezdek bekatta...

Mit tegyek, mar kezdek bekattanni?

Figyelt kérdés
Ot honapos gyermekem mar lassan masfel orankent ebred fel ejjel szopni.
2009. dec. 21. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jön a fogacskája, és az ébreszti fel?
2009. dec. 21. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ó Te szegény,akkor nem sokat kell pihizned.Próbálj neki cumit adni talán.Valahogy át kellene vészelni ezt az időszakot,ne aggódj nem tart örökké.Teát vagy mást enni inni ne adj neki éjszaka ha jót akarsz,mert bármire rászoktatod mindig felébred rá.Az enyémek mindhárom átaludták az éjszakát 2-3 hós koruk óta.Persze voltak zűrös időszakok,de amikor már nem szoptak éjjel,én azután már nem adtam nekik csak cumit hiába ébredtek fel,így nem volt ok a kelésre.Nem fogzik?Nálunk akkor szoktak ilyen sűrűn ébredős időszakok lenni,vagy ha betegek voltak.Eszik eleget napközben?Mert másfél óránként nem lehet éhes az tuti,pláne nem éjszaka.

Próbáld ki,hogy ne etesd minden ébredésnél,nyugtatgasd babusgasd kicsit,és tedd vissza az ágyába.

Lehet,hogy sokszor kell ismételned,de hidd el leszokik róla ha kitartó vagy.Azután nyugisak lesznek az éjszakák.

Sok sikert.

2009. dec. 21. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a foga kezd mocorogni. Mi 6 hónaposak leszünk most 25-én és kint van a két alsó fogacska teteje. Babókám 2 hónapos koráig aludt éjszaka, viszont akkor gondolt egyet és azóta legjobb esetben 2 órát alszik, most meg hogy jön a foga még rosszabb a helyzet...

Szóval én megértelek, én már a sokadik bekattanáson vagyok túl, de csak abban reménykedem, hogy egyszer újra jól fog aludni... Most amúgy a vibrucol kúpot próbálom ki,hátha az segít valamit, (most éjszaka 4 órát!!!! aludt egyhuzamban:) illetve még a chamomilla 15 lehet megoldás, mindkettő homeopátiás készítmény, itt a gyakorikerdeseken is olvashatsz róluk.

Kitartást!!!!!!

2009. dec. 21. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem alszik nyugodtan a baba,megpróbálhatjátok az ágyát máshova tenni.Panelben különösen nem jó ha sarokba van,el kell hagyni min 10cm-t.Nekem többször át kellett rendeznem agyerek szobát,mert nem mindenhol alszanak nyugodtan.

2 voltam.

2009. dec. 21. 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat,az az erdekes hogy ezzel a jelenseggel egyidoben a napkozbeni alvas is jelentosen csokkent,alig alszik masfel orat osszesen napkozben,egyebkent nem nyugos,de azt gondolnam hogy egy ilyen eber nap utan hu de jot fog ejjel aludni!-((
2009. dec. 21. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:

El tud magától, segítség nélkül aludni? Lehet, hogy "csak" az a gond, hogy nem bír visszaaludni, amikor megébred. Megébredhet beszorult büfi, vagy fájdalom miatt (pl fogzás). Az én fiam ilyenkor megkapja a cumit és már alszik is tovább. De nem sír, csak csukott szemmel nyöszörög.

Ha nappal is ugyanezt csinálja, akkor még az lehet kérdés, hogy van-e elég tejed. Ha van, akkor a fentieket tartom :).

2009. dec. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!