Meddig folytatódik ez? Kezdek bekattanni.
Figyelt kérdés
Kérek mindenkit hogy normális válaszokat adjatok mert fontos.
Teljesen kezdek szétesni, minden egyes nap ugyanúgy megy apró különbségekkel. Sehol sem érzem jól magam, nem értem miért kell minden nap szomorúságot és bűntudatot éreznem amiatt hogy 2007ben elvesztettem édesanyámat, mikor alig ismertem. Bár elég nagy családi köröm van mégis magányos vagyok :S
2010. aug. 9. 17:39
1/5 anonim válasza:
hány éves vagy és fiu vagy lány?
minden esetre keress vmi hobbit amit eltereli a figyelmedet és jól érzed magad ha azt csinálod :)
2/5 anonim válasza:
vagy keress valakit akivel meg tudod az ilyeneket beszélni
3/5 A kérdező kommentje:
kipróbálom ezt a hobbi dolgot de sajnos nincs senkim akivel megbeszélhetném :S
2010. aug. 9. 21:33
4/5 anonim válasza:
velem megbeszélheted! írj privit
5/5 anonim válasza:
Sya! én szivesen beszélgetek veled, ha akarod...Írj privit, beszélhetünk msn-en, ha van kedved küld el a címed...
Pusyka.Sya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!