Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők elérték az egyenjogús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők elérték az egyenjogúságot, miért nem kezdeményeznek a férfiaknál?

Figyelt kérdés
A nők mára elérték hogy egyenjogúak legyenek a férfiakkal. Akkor kérdezem én, miért nem kezdeményeznek ők is bátran egy férfinál? Vagy esetleg az egyenjogúgágból csak a szép, kellemes dolgok kellenek? Az olyasmi dolgok mint pl már nem mert? Szerintem a 21.-dik században, már elnézést a szóért, ne azon sz.rozzunk hónapokig hogy most ki lépjen a másiknál! A nőknek is tessék megemelni formás feneküket és MEGMOZDULNI egy férfiért! Hiszen ő nekik is ugyanannyi beleszólási joguk van az egészhez. Akkor meg mit kell ezen vacakolni, rágódni hogy "Nem, nem akarok lépni, de várjunk csak, inkább mégis!" Igenis tessék felvállalni a NŐKNEK is, hogy nekik is aktívan tenni kell egy kapcsolatért, valamint felkészültni rá hogy hülyét csinálnak magukból egy férfinál ha annak nem kellenek. Ugyanis a férfiak ezt mindig felvállalják ha leszólítanak egy lányt. A tököm tele van már ezzel az udvarlós, kéregetős, vadászat hülyégekből... Kérek véleményeket!
2011. jan. 15. 19:01
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

Akkor nyisd ki jobban a szemed :):) Én is járok szórakozni, látom, amit látok, női szemmel. Én is volt, hogy nézhettem a tagra akárhogy, nem vette a jeleket, de volt olyan, akinek láttam az arcán, hogy azonnal leesett neki. Szóval annyira nem bánom, hogy ő vette az adást :D Nála fantasztikusabbat soha nem ismertem :)

Küldjük mi a jeleket ezerrel, csak ti nem veszitek észre. Mondjuk elhiszem, hogy egy 18 éves lány még nem olyan profi ebben, mint egy 28 éves, szóval azért ezt is vedd számba, hogy a nő is a korral tanul, akárcsak a férfi.

2011. jan. 16. 13:35
 42/59 anonim ***** válasza:

13.32

Ezt én nem annak nevezném, inkább nyomulásnak. Mivel a diszkókban vannak könnyűvérű lányok is, ezért sok srác próba szerencse alapon erőszakosan nyomul és reméli, hogy lesz belőle valami.

2011. jan. 16. 13:35
 43/59 anonim ***** válasza:

Remélem, nem haragszol, de én inkább jégszobrokat látok női ruhába öltöztetve.

Ki tudja, lehet, rossz helyre járok. :(

2011. jan. 16. 13:37
 44/59 anonim ***** válasza:
Hátde könyörgöm, akkor legalább ribanc külsejűekkel tegye ezt, rólam abszolút nem mondaná meg senki, hogy valaha szóba álltam férfivel, se buta nem vagyok, mindig szövetben járok, blézer és szövetnadrág, szóval nem miniszoknya csizmával, tehát nem adok erre indokot. Ha így néznék ki megérteném, de ez esetben kizárt, hogy ez próba szerencse.
2011. jan. 16. 13:37
 45/59 anonim ***** válasza:
Milyen helyekre jársz szórakozni?
2011. jan. 16. 13:38
 46/59 anonim ***** válasza:
Ja és hány éves vagy? Ez is fontos.
2011. jan. 16. 13:39
 47/59 anonim ***** válasza:
Csak szórakozóhelyen küldözgetnek jeleket a lányok? Ja, akkor biztos azért vagyok még mindig egyedülálló, mert nem járok szórakozni...
2011. jan. 16. 13:41
 48/59 anonim ***** válasza:

25 év.

Van két diszkó és egy inkább oldtimerebb jellegű táncos mulatóhely.

2011. jan. 16. 13:46
 49/59 anonim ***** válasza:
Hát akkor válts, menj új helyre :) Azért a friss felhozatal mindig újdonság :) 25 éveseket pedig általában azért szeretik a lányok. Nem tudom te hány éves lányokat keresel, gondolom 18-23 körül, szóval egyetemi szórakozóhelyek?
2011. jan. 16. 13:48
 50/59 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, általában csak szórakozóhelyeken, de ez nem csak a discot jelenti. Szóval ha valaki beül egy kávézóba ott is van esélye, de az utcán ne nagyon várjatok csodát. Általában az emberek rohannak, sietnek, én is állandóan rohanok, észre sem veszem az embereket, a tömegközlekedésen, most ne a vonatokra meg távolsági buszokra gondoljatok, hanem a villamos, troli, ott sokkal inkább felidegesítenek az emberek mintsem megnézzem őket magamnak.
2011. jan. 16. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!