Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők elérték az egyenjogúságot, miért nem kezdeményeznek a férfiaknál?
Testbeszéd?
Miféle testbeszéd?
Honnan lehet tudni, hogy tetszem/l egy nőnek/lánynak?
20:05
Itt nem merésről van szó, odamerek én bárkihez menni, jaj elutasít és akkor mi van, nem leszek se több se kevesebb, akkor sem ha szobára viszem.
Itt büszkeségről van szó, meg arról, hogy ne csak én csináljak már mindent.
A dominancia meg nem ettől függ, attól ha egy pasi felszed egy nőt még könnyen lehet a kapcsolatukban egy papucs akit a nő irányít, nézd csak meg számos példa van erre, hogy a nő hordja a nadrágot, holott a pasi tette meg az első lépést.
Na majd hajnalban írok még, most megyek bulizni:D
Hasznosítom az itt elhangzottakat:)
20f
Epekedve várom a tapasztalataidat :)
A dominancia valóban nem ettől függ, unokatesóm is papucs, de lassan már strandpapucs,annyira durva :D Viszont ez az, ami a férfiasságot kifejezi többek között, és a nő a férfihez vonzódik:)
Tényleg meséld el hajnalban mi volt, kíváncsi vagyok :):)
En szeretem ha egy fiu kezdemenyez, de ha latom rajta hogy felenk, vagy egyszeruen nem mer odajonni, nem biztos magaban, akkor majd lepek en...
Szoval en batran szoktam kezdemenyezni, elosszor csak mint barat, hogy jobban megismejem, de kesobb, ha bejon es en is neki, akkor akar meg lehet is belole valami..
15/L
tegnap 20.27-nek
Egy csomó csaj megcsinálja manapság, hogy az ego-ja növelésére jeleket küld, aztán ha odamész, elzavar a francba. És nem egy, nem kettő csinálja ezt, hanem rengeteg.
tegnap 19.54
Én nem vagyok egy iszonyúan ronda srác, inkább olyan középmezőny, de még nem vettem észre, hogy akár csak egy csaj is érdeklődne felém. Pedig figyeltem keményen.
Amit írtál, az a valóság egy erősen kozmetikázott változata.
tegnap 19.58
Mesélj már egy kicsit, milyenek a svédeknél a nők?
Kívülről nagyon szépek(pl. Victoria Silvstedt :) ), de milyen a viselkedésük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!