Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők elérték az egyenjogúságot, miért nem kezdeményeznek a férfiaknál?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:17
bocs de : ne légy hülye :D mindenki általánosít :D ha te meglátsz 1 pasit pl farmer bőr gatya hosszú haj stb magyar zászló lifeg a dzseki hátán [sarkított példa] mire gondolsz ?:D na ez biztos vmi ős magyar kárpátia fan és mivel én szolizok cigónak nézne :D nem?
ha meg meglátsz 1 szőke zselézett hajút akkor na ezek pont rám buknak :D [az előbbiek szerint ezek a tucat b*zik :D]
19F
Tisztelt hölgyeim, akkor azt is magyarázzátok már el, miért van az, hogy ha az előzőleg tetsző srác odamegy, akkor már nem is kell nektek, mivel már "nem elérhetetlen", ebből következően unalmas.
Utána meg sírtok, hogy így gyáva férfiak, úgy balfék srácok.
Fene se ért titeket.
na most álljunk meg :D mind 2 nem hülye XD vki nem attól érdekes hogy 3 órát 3 percet 3napot 3 hónapot vagy 3 évet kell pedálozni érte :D a személyiségétől lesz vki érdekes :D
19F
A 19.16-os srácnak:
Hogy mit értek felsőbbrendűségi tudat alatt? Mondjuk zat, hogy olyan unott, fennhéjázó arccal megy, mint régen az angol lordok és olyan bunkó hangon beszél a nála "alacsonyabb szinten lévő" srácokkal, mint egy kocsis.
Nehogy már ezért én legyek a hibás!
Hééé! Attól, hogy valaki pofákat vág, nem feltétlenül néz le bárkit. Az én húgom is teljesen akaratlanul vág pofákat, ez a suliban rohadt kellemetlen neki, de tényleg minden rosszindulat nélkül teszi.
Szóval nem feltétlenül érzi magát egy ilyen ember felsőbbrendűnek.
Amúgy imádom az olyan pasikat,akikben van büszkeség,akiket tényleg alig lehet elérni, mert megteheti,hogy válogasson. Na kb. ők is ilyen pofát vágnak, de én odavagyok a büszkeségért. A lenézést viszont gyűlölöm,arra ismeretlenül nem hinném, hogy bárkinek van alapja bárkivel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!