Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24éves vagyok és szűz vagyok, és nem is csokoloztam még. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
lány2011. jan. 15. 15:54
11/37 anonim válasza:
"A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:04"
A kettő nem zárja ki egymást, ha az első alkalommal összejön a baba :))
12/37 anonim válasza:
Rakj fel képet, ha jól nézel ki segíthetünk a dolgon, és nem kell többet ezen stresszelned :)
13/37 anonim válasza:
Tölts fel képet. :) Vagy küldj egyet privátban. :)
14/37 anonim válasza:
És ha észreveszik, akkor mi van? :)
15/37 anonim válasza:
szerintem is egy kép sokat segítene a megítélésben, de itt már belső gondok vannak ugye?önbizalomhiány, esetleg depresszió,zárkózottság, stb.?
19/F
16/37 anonim válasza:
kell egy kis önbizalom.
nyugi én lány vagyok és már rengeteg fiúnak segítettem átesni az első csókon.
semmi baj nincs ezzel.
barátod volt már?
vagy ha van egy közeli fiú haverod akkor kérd meg hogy segítsen túlesni az első csókon.
tuti segít.
vagy ha nem a legjobb barátnőd / tesód úgyis segít.
nyugi amikor tanultam csókolózni akkor én is a legjobb barinőmmel.
ő tanított meg.
17/37 anonim válasza:
utolsó ezt komolyan mondtad? a tesója? a szüzességét ne ő vegye el? pfff
18/37 A kérdező kommentje:
2011. jan. 15. 16:28
20/37 anonim válasza:
nem mondod hogy így nézel ki és még csak nem is smároltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!