Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mi a boldogság? Megtudod fogalmazni? Az vajon egy kitalált valami vagy egy természetes állapot lenne?
Előző vagyok! És imádom a szexet! Óriási élmény!! :P
Osztom a véleményed, és utálom annak hiányát.
15:58 vagyok. Teljesen igazad van 17:12.
Ez meg sem forult a fejemben.De komolyan! És el sem hiszed mennyire örülök, hogy felhívtad rá a figyelmem. Igy tapasztalom meg, hogy milyen sok negatív félelmet keltő gondolatot ki lehet törölni magunkból.
Nincs más ellensége az embernek, csak a bűntudat és a félelem. A szeretet és a
tudatosság pedig az igaz barátaid. És ne keverd össze az egyiket a másikkal, mert
az egyik megöl, a másik élettel ajándékoz meg.
Volt egy fickó 2000 éve, és nagy dolgokat mondott.: "Amit a legkissebbel megteszel, azt velem teszed meg. Amit a legkissebbel nem teszel meg, azt velem nem teszed meg!"
Soha, de soha nem tégy olyat mással, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek meg!
Nem olyan rossz ám így élni.
Mert amit adsz, azt kapsz. Aztán vagy észreveszi az ember, vagy nem.Tudom, hogy ez így működik. Nem hiszem, hanem tudom!
"A minap találkoztam egy régi ismerőssel. Panaszkodott, hogy 2009-ben milyen jó volt az élet. Mennyivel könnyebb volt.Most meg milyen pocsék az egész!"
"
Válaszoltam -2009-ben ugyanezt mondtad, hogy 1-2 éve milyen jó volt, most meg milyen rossz. És 2 év múlva azt fogod mondani, hogy 2 éve milyen jó volt az élet, most meg....
És én érzem magam rosszul, hogy jól érzem magam, és hálás vagyok minden percért amit itt tölthetek.
De lehet, hogy én vagyok hülye, hogy szaván fogom azt a srácot, akit 2000 éve megöltek ezért.
17:51 vagyok. Az előzőt nehogy kioktatós stílusban olvassátok. Most hogy visszaolvastam olyan hatása van. :)
Minden pofon ébresztőleg hat, és én komolyan örülök minden kritikának. Ezt a barátaimtól és a családomtól is elvárom. :D
Kedves kérdező! Az utolsó kommented alapján az a véleményem, hogy nagyon jól gondolkozol.:)
2006-ban kimentem külföldre dolgozni, mondván - gazdag leszek! Itthon egyik napról a másikra éltem születésemtől kezdve.
3 hónap telt el kint. Nagyon el voltam kenődve.Nagyon boldogtalan voltam. Utáltam az egészet. A környezetet, a melót és minden embert körülöttem. Főleg akik még jól is érezték magukat.
Egyik nap a melóból beérve a szállásomra. Fogtam az öszes pénzt és szétszortam az ágyra.Soha életemben nem volt ennyi pénzem. kb 400.000 forintnak megfelelő font volt. És sírvafakadtam. És tudod miért?
Mert a boldogságomat odaadtam azokért a papírszarokért. Pénzért adtam oda a boldogságomat. Olyan mintha a testem adnám oda pénzért.
Aztán feltettem a kérdést, hogy a pénz, meg az abból megvehető dolgok a fontosak, és érzelmileg tönkremegyek, vagy a boldogságom a fontos, és hazautazok feladva mindent?
Másnap megvettem a repjegyet. 2 év telt el, hogy hazajöttem.Az a pénz, mint a homok kifolyt a kezemből.
Most nagyon jól érzem magam. Mindenem megvan. Jó állásom, fizum. Párom, minden.És azon gondolkodom, hogy Mallorca-ra menjek nyaralni, vagy valamelyik Görög szigetre.
És az elvem még mindig ugyanaz.: Ha az élet arról szól, hogy melózzak, és köszködjek tárgyakért,szakadásik, beleroskadva, míg bele nem betegszem,és a végén majd jutalomképpen elásnak elrohadni a földbe, akkor nem akarok élni! Ezért nem akarok élni! Nincs értelme!
Tapasztalatért, élményekért igen! Azért imádok élni!
Egy mondatnak köszönhetem, hogy ott a szállásomon, ezt a döntést hoztam. 2000 éve mondta egy srác: "Engedd el, és megadatik!"
És igaza volt!
Azt nem mondta, hogy dolgozz szakadásig, meg vegyél házat, meg kösd oda magadhoz jó szorosra azt a másik embert. Ezt nem mondta.
Azt viszont mondta, hogy "olyan kincseket gyüjts ember, amit nem eszik meg a rozsda meg a moly."
És kérlek ne hidd el, se nekem, se neki. Próbáld ki!
ma 19:28
Köszönöm neked is a válaszod!Én is így voltam hogy mehettem volna külfölfre dolgozni havi 300 ezerért 6 hónapra,vissza mehettem volna ha akarok még több időre is.Minden pénzt félre tudtam volna tenni,de NEM MENTEM!Pedig 1.5 éve nincs munkám és csoró vagyok jelenleg!Nem mondom hogy ez így jó,mert nem!De az mivel lett volna jobb? hogy a szerelmemtől 700 km-re vagyok és egy hónapban egyszer ha látom akkor nagy szerencsém lett volna!Nélküle nem mentem ki!Azt mondtam magamba hogy gyáva vagyok!Nem tudom?!Lehet az vagyok?Kitudja mikor lesz munkám megint?Miért ezt választottam?Nem tudom!Majd kiderül!Lehet rossz döntés volt,de nem tudtam volna itt hagyni!Majd talán ketten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!