Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számodra mi a boldogság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra mi a boldogság? Megtudod fogalmazni? Az vajon egy kitalált valami vagy egy természetes állapot lenne?

Figyelt kérdés
A pénz nem boldogitt,mert az csak eszköz az életben maradáshoz!Igen jó ha van,ezt tudjuk!Ha nem lenne pénz és nem lenne auto,nem lenne internet és nem lenne számos stimuláló akkor boldogok lennénk,vagy igazán csak akkor lennék tényleg boldogok?Egyaltalán mi az hogy boldogság?Boldogabb lennél ha lenne 200 millio forintod?Vagy boldogabbak lennénk ha vissza repülnénk az időben vagy 1000 évet?Neked mi a boldogság?Vagy mi jelentené azt?A boldogság az egy normál álapot lenne elvileg,ha nem éren minket belülről ennyi frusztráció és információ?
2011. jan. 9. 14:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Tudod a szex 1000 évvel ezelőtt is boldogított :)
2011. jan. 9. 15:12
 12/29 A kérdező kommentje:

Tudod a szex 1000 évvel ezelőtt is boldogított :)

Az biztos!Ezt aláírom!:)

2011. jan. 9. 15:19
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen, boldogabb lennék, ha lenne 200millióm. Miért? Nem lennének korlátjaim...
2011. jan. 9. 15:57
 14/29 anonim válasza:

Én azért vagyok boldog jelen esetben, mert végre van egy olyan kérdező mint amilyen én is vagyok. :D

Végre látok egy olyan kérdést, ami nagyon-de nagyon ritka.

Nagyon mélyreható kérdés. És nagyon tetszik a lényege.

A véleményem a következő: Az ember, valami program hatására, mindig valamihez köti a boldogságát. Minden percben úgy itéli meg a helyzetét, hogy nem érzi jól magát. Ha meg jól érzi magát, akkor azért nem tart sokái, mert előjön a félelem, hogy ez el fog múlni.Éppen ezért valakiben, vagy valamiben reméli a boldogság érzetét. Maga a boldogság egy nagyon magas rezgésszint. Csak nem azt mondjuk, hogy "de magas lett a rezgésszintem, hogy jól vagy", hanem, hogy "de boldog vagyok, hogy jól vagy!".

Nagyon hosszú ideig voltam "boldogtalan". És ma már megköszönöm a létezésnek, hogy az lehettem, mert ha nem lehetek "boldogtalan", akkor "boldog" sem lehetek.

Ha ezt megérted, akkor rájössz, hogy a boldogság léte, vagy nem léte ILLÚZIÓ!És az illúzióval játszani lehet. Te döntöd el, hogy egy esemény, egy tárgy, vagy egy személy rád milyen hatással van. Igy te döntöd el, hogy mi okoz neked "boldogságot". Jelen esetben nekem a BOLDOGSÁG = SZABADSÁG!

A pénz semmit nem tesz veled, csak szabaddá tesz.

A szerelem az érzéseid határtalan kinyilvánításában segít a másik iránt, és szabaddá tesz.

Ha egészséges vagy, bármit tehetsz, bárhova mehetsz, így szabaddá tesz.

A látás, a hallás stb... minden érzékszerved működése szabaddá tesz.

És az elmúlás is....szabaddá tesz.

Stb...stb...

De ha hozzá kötöd magad, bármihez,akkor már nem vagy szabad.És boldog sem lehetsz, mert függsz tőle.

Lehet ezt tagadni, meg cáfolgatni, de amíg nem mész nagyon mélyre a kis lelkedben, amíg ez nem sikerül, addig mindig a másik lesz a hibás a te életminőségedért, és mindazt amit leírtam értelmetlennek tekinted.

Nem a tárgyak gyüjtögetéséért vagyok és vagytok ebben a világban, hanem az élményekért. Ezért minden percemet az élmények begyüjtésére használom. Semmit nem viszek innen magammal mikor elmúlok, csak az élményeimet, a tapasztalataimat. A házam a leptopom, sőt még a testemet is itthagyom. Ezek csak eszközök, mint ahogy eszköz jelen esetben ez a billentyűzet amit azért nyomkodok, mert így tudok kommunikálni veletek.

2000 éve volt itt egy ember és azt mondta: "Ember! Olyan kincseket gyűjts, amit nem eszik meg a rozsda meg a moly!"

Miért hazudott volna? Gondoltam kipróbálom.Most eszerint próbálok élni. Nem egyszerű, de tudom, hogy igaza volt neki! Azóta remekül érzem magam. Még a melóhelyemet is élménygyűjtőhelynek nevezem.És az is lett!:) És mindíg hálás vagyok mindenért.

És hol van ez még az igazi "boldogságtól"

Köszönöm a lehetőséget! :D 25/F

2011. jan. 9. 15:58
 15/29 anonim válasza:
Előző vagyok! És imádom a szexet! Óriási élmény!! :P
2011. jan. 9. 16:05
 16/29 A kérdező kommentje:

ma 15:58

Én köszönöm!Egy ilyen válaszra vártam!:D

Többet nem is füznék hozzá,ez a beszéd magáért beszél!

Kiváncsi voltam hogy valaki fog e ilyen választ írni!Köszi és sok boldogságot!

2011. jan. 9. 16:34
 17/29 A kérdező kommentje:

És imádom a szexet!

Ajaj ne is mond!:D

2011. jan. 9. 16:35
 18/29 anonim ***** válasza:

Persze, jó kérdés, de első körben azért nem érkeztek olyan "mélyre ható" válaszok, mert ez nem a legmegfelelőbb hely erre. De ha dobsz egy mail címet, vagy egy ms-nt akkor szívesen elbeszélgetek veled ilyesmiről.

Az előzőhöz csak annyit tennék hozzá, hogy a fene nagy élmény gyűjtés közepette, szerintem azért az is fontos mit teszünk a másikkal. Valakit tönkre tenni, megerőszakolni is igen nagy élmény lehet.... csak valahogy utána nem tudnék tükörbe nézni. Nekem ahhoz, hogy boldog legyek egy társon kívül még az sem árt, ha némileg hasznára voltam az embereknek. De legalábbis nem kárára.

Szóval nem csak a pénz, kocsi stb. nem boldogít, de szerintem önmagában szabadság sem. Mit érsz a szabadságoddal egyedül? Én csak másokkal együtt tudom magamat boldognak elképzelni. Szerintem vannak dolgok amikhez igenis nemes dolog és nem szégyen kötődni. Persze aki szeret valakit, az félhet, hogy elvesztheti a szeretteit, de ettől ő nem kevesebb lesz, hanem több. A becsületes ember sem teljesen szabad, kötik a saját törvényei és jó érzése, mégis többre értékelendő.

Amúgy a boldogság mindenkinek mást jelent egy kicsit, mert mindenkinek mások a céljai. Minél közelebb vagy a céljaid eléréséhez, elvileg annál boldogabb vagy.

Szóval nem tudom leírni mi az a boldogság, de mivel az ember társas lény és nem állat, valahol az egymáshoz való viszonyunkba kell keresnünk. Még egy magányos boldog embert sem láttam...

2011. jan. 9. 17:12
 19/29 A kérdező kommentje:

Amúgy a boldogság mindenkinek mást jelent egy kicsit, mert mindenkinek mások a céljai. Minél közelebb vagy a céljaid eléréséhez, elvileg annál boldogabb vagy.

Én ezzel nem értek egyet!Honnan tudja azt az ember hogy ha mondjuk egy olyan munkát kapsz egy olyan fízetéssel amire egész életben vágytál,hogy boldogabb leszel.?Nem tudhatod mivel ezáltal megváltozik az életed,de nem tudhatod hogy jó e vagy rossz azaz irány!Vagy hogy még egy példát vegyek,mondjuk 10 évig dolgozol azért hogy legyen egy házad,mert azt gondolja az ember hogy attól boldogabb leszel,de mi arra a biztositték hogy én akkor tényleg jól fogom e magamat érezni?Lehet hogy csak elpocsékolt idő és illuziók kergetése és mire oda érek,arra kiégek emberileg.Elveszittem a barátaimat,esetleg a feleségem,a barátnőm és még sorolhatnám.Mert ahhoz hogy legyen egy házam legyen ahhoz 10 évig kemény kell dolgoznom!De megéri hogy erre szenteljek időt?Megéri hogy egy tárgyra ennyi időt és energiát pazaroljak?Mert ja csak ez lebeg a szemem elött akkor elmegy mellettem az élet és mire oda érek már lehet hogy senki nem lesz mellettem.Megéri vajon egy olyan dologért kockáztatni amiről nem tudom pontossan hogy boldoggá tesz?Fejben lehet hogy igen!De valojában is?

2011. jan. 9. 17:27
 20/29 anonim ***** válasza:

1. jó célt válassz. Lehet az is a célod, hogy boldog legyél nekem8

2. azt mondtam minél közelebb vagy hozzá, annál boldogabb leszel. Az nem mondtam ha eléred a célt az is jó lesz :P

De semmi képen ne támassz magaddal szemben elérhetetlen elvárásokat. Ha óriási szakdél van a között aki vagy és aki lenni szeretnél, akkor tuti depis leszel

2011. jan. 9. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!