Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mi a boldogság? Megtudod fogalmazni? Az vajon egy kitalált valami vagy egy természetes állapot lenne?
Akkor lennék boldog, ha egy olyan ember lenne mellettem, akit minden nap meg tudok hódítani. Értelmes, okos, de imádják a nők és ő is a nőket :) Ha egy ilyen pasi melletted marad,akkor vagy igazán győztes :)
Nameg a pénz, persze, hogy boldog lennék ha gazdag lennék. Nem viccből tanulok már 15 éve:)
Én szintén akkor lennék boldog ha találnék egy hozzám illő párt, akit szerethetek, akiért rajonghatok és aki viszont szeret :) Jelen pillanatban ennél jobbat nem tudok elképzelni, nem kell más, a többi majd jön magától...
16/f
Azért nem lehet megfogalmazni, mert mindenkinek mást jelent. Amit meg lehet fogalmazni az az élettel való elégedettség.
Ok én ezt is értem!De ha vissza megyünk 1000 évet,akkor még nem voltak autok,nem volt ennyi féle ruha,ha volt egyeleltalán.Tehát ha nem tudnál ruhát venni és nem tudnál autot venni,vagy bármit ami boldoggá tesz,akkor nem lennél boldog?Hiszen ezek mind mulandó dolgok úgy ahogy mi persze.Mert ha megveszel valamit az csak ideig óráig tesz boldoggá,mert úgy is megunod és 2 hónap múlva megint veszel valamit,csak azért hogy boldog legyél.Tehát ha nem lenne semmid,nem tudnál semmit venni!Akkor is boldog lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!