Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért mindenki kivétel?
Figyelt kérdés
Itt soha senki nem csalta meg a másikat,itt mindenki rendes fiú,itt senki sem ribanc,mindenki tudja ,hánykor kell lefeküdni stb .stb.2011. jan. 8. 19:12
11/13 anonim válasza:
Az az igazság, hogy nincs annyi ribanc, annyi aki megcsalja a párját, annyi, aki kihasználja a nőket, stb. mint amit az emberek a saját általánosításaik alapján feltételeznek. Vannak évtizedeken keresztül jól működő kapcsolatok (persze problémák mindenütt vannak, meg kell őket oldani) és normális kapcsolatra vágyó emberek.
12/13 anonim válasza:
Én nem vagyok kivétel, amúgy itt a nagyja kib@szottnagy kocka, és soha nem volt nővel, és idealizálja magát, és a nőket.
13/13 A kérdező kommentje:
Csak az a hülyeség ,hogy egy csomóan hazudnak de nem értem miért jó az mert itt se mert, fog becsajozni se nem lesz nagyobb arc ,ezért is tartom hülyeségnek azt ,hogy legyen valamiféle név kiírva mert akkor már lehet ,hogy vonz ,hogy hazudj ,kezd elmenni ez az egész oldal egy valamiféle chat felé s aztán az emberekről ne is beszéljünk amilyen kamu történeteket kitudnak találni...s egyébként is látjátok felsoroltam pár tulajdonságod s írtam stb. s így is érkeztek olyan válaszok ,hogy "én tényleg kivétel vagyok "agyam dobom el....
2011. jan. 9. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!