Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért mindenki kivétel?
Még nem olvastál sok bejegyzést :)
Van itt minden, a társadalom minden rétegéből szinte.
Mert tényleg nem csaltam meg a páromat. Most mit csináljak? :D
Soha nem voltam egy megcsalós, régebben inkább nem is volt komolyabb kapcsolatom, inkább flörtölgettem. Nem hiányzott, hogy valaki mindig a nyakamon lógjon, ezzel ráadásul annak is az elejét vettem, hogy ha megtetszik valaki más, akkor agyaljak, hogy hogy szakítsak a jelenlegivel.
Aztán olyat találtam, aki minden téren tökéletesen megfelel nekem, mindent megkapok tőle, amit szeretnék, akkor meg minek kacsintgassak más felé? :)
mert itt mindenki benne van az igaz szerelemben/reménytelenül szerelmes valakibe
minden srácnak nagyobb a pénisze az átlagnál
minden lány elég szűk
minden srác bírja x órán keresztül a dugást, és utána (nemtől függően) spriccelős orgazmusa van/ 3 méterre kilövi a spermát.
és mindenkit csinosnak/jóképűnek tart a környezete
Mert a nem rendes fiúk és lányok nem itt töltik a szombat estéjüket, hanem elmennek szórakozni, azokkal nem itt a gép előtt fogsz találkozni.
Vagy már idősebbek vagyunk és azért nem szórakozunk.
Vagy itt ragadtunk a gép előtt, ahelyett, hogy szórakoznánk, ami szerintem elég szánalmas...
Nekem van egy csomó jó és egy csomó rossz tulajdonságom.
Az előbbieket leírom itt, az utóbbiakat majd hülye leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!