Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a menstruálás? (LÁNYOK)
23.33 még így is egy mázlista vagy:)
hogy milyen érzés ??leírhatatlanul borzasztó 6 napi szenvedés, olyan görcsök, hogy sokszor ki sem tudok szállni az ágyból, annyi vér, hogy legszívesebben fel sem állnék egyszer sem végig...igazából ilyenkor 6 napig ki szeretném magam vonni a társadalomból, és otthon feküdni az ágyban és sajnálni magam:) :D.
semmilyen...valamikor el is feledkezek róla, h épp megvan
azoknak elég kellemetlen, akik görcsölnek, nekem szerencsém van
Nekem nem vészes..4-5 napig szokott meglenni,ebből a 3-4. nap amikor görcsölök és iszonyatosan fáj,de ez se mindig van.Viszont mindig jobb 1 napot szenvedni,mint van aki 6 napot. :) A többi napon csak egy furcsa,jellegzetes érzést érzek.Tampont használok,így nem is érzem meg igazán azt,hogy távozik belőlem valami is. :) Mind ezek mellett örülök,hogy lány vagyok,mert borzasztóan jó érzés lehet ha a hasadban a gyerkőcös izeg-mozog és megélni egyáltalán a terhességet,amit férfiak sose élnek me,jelen állás szerint. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!