Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél beleszeretni olyanba akinek NAGYON kuszák a fogai? (de őszintén)
Hihetetlen, hogy néhányan azon siránkoznak, hogy kuszák a fogai, de nincs pénze fogszabályzóra. Inkább jártok egész életetekben ronda fogsorral és szégyenlitek?? Ahelyett, hogy egy évig lenne olyan fogszabályzótok, ami ingyenes, viszont szerintetek gáz. Elmondom, hogy nekem is a hagyományos ingyenes fogszabim volt. Sokszor csúfoltak a fogaim miatt, de a fogszabályzó miatt érdekes egyszer sem szólt be senki. Úgyhogy nem tudom miért vannak így kiakadva páran. Na meg, hogy nincs pénzük láthatatlanra meg ilyen olyan típusra. Tényleg nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni egy vagy másfél évet vele. Főleg úgy, hogy után tök szépek lesznek végre a fogaitok. Úgyhogy ezek mind csak kifogások.
Kérdésedre a válaszom pedig, hogy engem pl. nagyon taszít és szabályosan idegesít, ha valaki ennyire nem ad magára, mert valljuk be az ember fogai eléggé szembetűnő helyen vannak, és elég illúzió romboló, ha egy szép fiút vagy lányt látok aztán elmosolyodik és bumm... :D Persze, ha egy kis hiba van a fogsorában az nem vészes, de ha olyan ahogy mondod, akkor az gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!