Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lennél beleszeretni olyanba akinek NAGYON kuszák a fogai? (de őszintén)
fogszabival az a gáz h nincs rá pénzem,ilyen fényvisszaverős drótot meg nem akarok amit a TB fizet, és az SZTK csinál :(
köszi második,tudom én is ,csak olyan rossz h mikor megismerkedek új emberekkel,gyakorlatilag a szemem helyett is a számat nézik :(
Ne aggódj, nekem se állnak túl egyenesen a fogaim, az alsó fogsorom egy kicsit görbén megy. Fogszabályzóra nem volt pénzem, csak olyan felelt volna meg amit a doki tesz fel és csak ő is vehet le... De ennek ellenére még senki sem szólta meg őket, sőt bíztatnak, hogy attól még mosolyoghatok és azt mondják, hogy még így is csinos a mosolyom. :D
19/L
Nekem is kellene fogszabályzó, mert hézag van a fogam közt és rohadtul feszélyez.
Az amiröl Te beszélsz, a láthatatlan fogszabályzó az alaphangon 900ezer forint + a kezelések, tehát a végösszeg 1,5 mft.
Én simát fogo kcsináltatni porcelán talpakkal és akkor a drót nem látszik annyira és megvan 300ezerböl.
5.: hát nekem ilyet még nem mondtak...:D
6.: porcelán is tök drága már én is nézelődtem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!