Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képes lennél beleszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lennél beleszeretni olyanba akinek NAGYON kuszák a fogai? (de őszintén)

Figyelt kérdés
nem rohad meg semmi ilyesmi,fehérnek is fehér de eszméletlenül ocsmány fogtorlódásom van,egyik kifele áll másik befele...etc :((
2011. jan. 6. 22:29
1 2
 1/14 nielindi ***** válasza:
fogszabi??
2011. jan. 6. 22:30
 2/14 szamóca. ***** válasza:
100%
senki sem tökéletes:) a lényeg hogy igényes legyen.
2011. jan. 6. 22:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik. De tényleg érdemes lenne fogszabályzót csináltatni. Tudom, hogy drága, de így könnyebben romlanak a fogak, mert takarják egymást és nem tudod rendesen mosni őket.
2011. jan. 6. 22:33
 4/14 A kérdező kommentje:

fogszabival az a gáz h nincs rá pénzem,ilyen fényvisszaverős drótot meg nem akarok amit a TB fizet, és az SZTK csinál :(

köszi második,tudom én is ,csak olyan rossz h mikor megismerkedek új emberekkel,gyakorlatilag a szemem helyett is a számat nézik :(

2011. jan. 6. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
én nem kezdenék ilyennel. nem mindenki születik szép fogsorral, tetessen fel fogszabályzót.
2011. jan. 6. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nekem se állnak túl egyenesen a fogaim, az alsó fogsorom egy kicsit görbén megy. Fogszabályzóra nem volt pénzem, csak olyan felelt volna meg amit a doki tesz fel és csak ő is vehet le... De ennek ellenére még senki sem szólta meg őket, sőt bíztatnak, hogy attól még mosolyoghatok és azt mondják, hogy még így is csinos a mosolyom. :D

19/L

2011. jan. 6. 22:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem is kellene fogszabályzó, mert hézag van a fogam közt és rohadtul feszélyez.

Az amiröl Te beszélsz, a láthatatlan fogszabályzó az alaphangon 900ezer forint + a kezelések, tehát a végösszeg 1,5 mft.

Én simát fogo kcsináltatni porcelán talpakkal és akkor a drót nem látszik annyira és megvan 300ezerböl.

2011. jan. 6. 22:42
 8/14 A kérdező kommentje:

5.: hát nekem ilyet még nem mondtak...:D

6.: porcelán is tök drága már én is nézelődtem :S

2011. jan. 6. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Tudom, h régi téma, de azért hozzászólok: hát az enyémnél nem lehet rondább a fogsorod... És nem csak ez az egy külső hibám van, sorolhatnám estig :( És mégis találtam egy olyan pasit, aki imád, szépnek és szexinek tart így is... És őszintén mondja, tudom. 11 éve vagyunk együtt. És nem azért, mert a belső szépség a lényeg, mert olyanom se nagyon van. Valamiért szeret és tetszem neki, ilyen az ízlése. Te is fogsz találni ilyen párt ;)
2011. ápr. 15. 14:43
 10/14 A kérdező kommentje:
jó ilyet hallani :) sok boldogságot nektek :))
2011. ápr. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!