Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok-fiuk! Boxer vagy fecske, esetleg mas?
Eszrevettem h szinte mindenki boxert hord,en is hasznaltam kb 1hetig,de rajöttem h utalom hogy bevag 5 percenkent,es azt sem szeretem h ,,lognak a dolgok",sokkal jobban erzem magam ha van tartasa a fecskeben.:D
Gaz fecskeben jarni?
Úgy látom csak én voksolok a fecske mellett: Próbáltam mindet, de a fecske az igazi: Mivel nincsen tapadós szára, így nem tudsz aláizzadni nyáron sem. Mivel nem feszülős anyag, ezért a hátsódhoz sem tapad és lazán tartja a golyókat és a péniszt is anélkül hogy a combodhoz nyomná őket.
Valóban öregapáink divatja, de a legegészségesebb viselet. Aki pedig úgy néz ki, mint az előzőleg küldött linkeken a gatyamodellek, azoknak teljesen mindegy hogy mit vesznek fel a látvány miatt.
Az úszóknál is a hagyományos fecske a jellemző. A száras gatya (főleg a vizes nyáron) a gomba melegágya kifejezetten a hajlatokban.
28 éves ffi vagyok, és a fecskét szeretem. (Másokdik helyen a feszülős boxer, alvásnál a laza boxer!)
En is olvastam mar egy cikket ezekröl a gatyakrol,es ott is egyertelmuen a fecsket hoztak ki gyöztesnek a tartasa miatt.
:)
De azert kiprobalom a feszülös boxert is.
Le lehet pontozni, de ha egy pasival eljutok odaig, hogy lassam alsonardagba, akkor valoszinuleg ugyanugy fog tetszeni a latvany fecskeben is es boxerben is, no meg nelkule...:P
Tehat teljesen mindegy, hogy melyik, de az sokat dob egy pasi kisugarzasan, hogy miben erzi jol magat.
20/L
En napkozben fecsket hordok, este boxert.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!