Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Hogyan, mivel lehet lenyűgözni titeket? Logikai játékokkal, egyedi dolgokkal, amiket más nem tud megcsinálni, tanulás esetleg sporttal? 15/F
hehe :D
Humorral, nagy (nem perverz...)fantáziával, és az sem árt, ha okos is az illető. Én nem szeretem, ha valaki sporttal kérkedik, de azért az izmos testet mindenkitől elvárom. Amúgy még akármilyen "egyedi dologgal, amit más nem tud megcsinálni" :)) Remélem segítettem.
Drága vagy, hogy 15 évesen a nőket is megkérdezed erről, nemcsak a lányokat.
És az is tetszik, hogy nem akarsz beleolvadni a tömegbe, egyedi dologgal akarsz kitűnni, és hogy a tanulást is belevetted, mint elkápráztató tényezőt.
Csak így tovább!
Tízen-páréves lányok, szerintem ő egy tök normális fiú lehet:)
Szerintem pl azzal lehet a legjobban, ha nem próbálkozol túlságosan és nem vagy erőltetett. Add önmagad, legyél vicces, kedves figyelmes, persze nem árt, ha okos vagy és jó tanuló. Pont az számíthat különleges tulajdonságnak, hogy nem feltűnősködéssel akarod felhívni magadra a figyelmét, hanem azzal, hogy tőrődsz vele, kedves vagy, vicces, figyelmes, ... Remélem, segíthettem, bár elég rég tetted fel a kérdést.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!